“Kenduri Kahwin Suami”- Isteri Seb4k Datang Majlis Sanding Madu? Netizen Persoal Mengapa Perlu…

Kecoh di media sosial apabila seorang wanita memuat naik video dia menghadiri majlis kahwin.

Apa yang membuatkan ramai hairan adalah kehadiran wanita itu dengan berpakaian serba putih itu adalah untuk majlis suami dan madunya.

Perkara itu dikongsi sendiri oleh seorang pengguna TikTok yang memakai nama akaun @fiena_nasir menerusi beberapa video.

Untuk video pertama, dia memberitahu bahawa suaminya meminta untuk memakai baju sama warna dan hadir di majlis kahwin tersebut.

Video:

@fiena_nasir

Ramai rupanya yg bermadu jugak. semoga kita terus kuat..💪💪💪

♬ Waka Waka (This Time for Africa) (K-Mix) – Shakira

“Majlis kahwin suami, dia minta saya datang pakai baju warna sama dia.

“Tak tahu nak ungkap macam mana, saya tak kuat, saya ikut je rentak dan jalan Allah beri.

“Suami tak bersanding tapi minta pakai baju sama,” katanya.

Sementara itu, menerusi sebuah video terbaru dimuat naik, wanita tersebut dilihat cuba untuk berfikiran positif dan tabah dengan apa berlaku.

“Hidup kita belum berakhir, masih ada sinar kebahagian Allah nak bagi,” ujarnya.

Dalam pada itu, kebanyakan netizen dilihat ‘naik hantu’ dengan perkongsian berkenaan.

Menerusi ruang komen, ramai daripada mereka mempersoalkan tindakan wanita tersebut yang masih reda dengan apa yang berlaku.

Komen Netizen:

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Baru Press

Sumber : https://gempak.com/

Be the first to comment on "“Kenduri Kahwin Suami”- Isteri Seb4k Datang Majlis Sanding Madu? Netizen Persoal Mengapa Perlu…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*