Foto Mvka Sajat Masa Lelaki Hasil Pended4han Rakan Sekolah

Gambar muka Sajat masa lelaki – Sebelum ini pernah timbul satu pendedahan yang cukup mengejutkan berkenaan jantina sebenar Nur Sajat yang didakwa seorang lelaki tulen sejak kecil lagi dan bukannya khusa seperti diwar-warkan di media massa.
Pendedahan itu dilakukan oleh seorang lelaki dikenali sebagai Muhammad Bin Aris menerusi akaun Facebook. Beliau mendakwa bahawa dirinya ialah kawan sekolah Sajat dan mengatakan pernah melihat ‘alat sulit” Nur Sajat pada waktu itu.

Apa yang lebih mengejutkan, Muhammad turut berani bersumpah dengan dakwaannya bahawa jantina sebenar Nur Sajat ialah lelaki, dan bukan seorang khunsa. Beliau turut mendedahkan beberapa keping gambar muka Sajat masa lelaki ketika bergambar dalam kelas.

Difahamkan, gambar-gambar tersebut diambil ketika mereka di darjah 5 dan tingkatan 2 di mana Nur Sajat kelihatan sedang memakai pakaian seragam lelaki.

Dalam pada itu, Muhammad memberitahu niatnya membuat pendedahan itu ialah bagi menyatakan kebenaraan sebenar yang sudah diputarbelit di media massa dan juga untuk menyedarkan Nur Sajat supaya bersikap jujur kepada orang ramai.

Mari lihat gambar-gambar muka Sajat masa lelaki yang sememangnya kacak dan hensem.

 

Sumber:Pelbagai

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Baru Press

Sumber :www.dnq.pw/

Be the first to comment on "Foto Mvka Sajat Masa Lelaki Hasil Pended4han Rakan Sekolah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*