“Aktif Betul..”Kelinc4han Tokti M4in Netball Buat Ramai Terpegvn

Sebut sahaja nama Siti Nurhaliza, pasti ramai yang mengenali sosok penyanyi wanita ternama Malaysia ini.

Dengan pengalaman lebih 20 tahun dalam industri seni tanah air, ia membuatkan beliau antara penyanyi yang berjaya mencetuskan fenomena di dalam negara. Turut menjadi kebanggaan apabila beliau mampu menempa nama di persada antarabangsa.

Pada usia 13 tahun, Siti mengikut bapa saudaranya ke persembahan jemputan seperti majlis pernikahan dan jamuan kenduri untuk untuk mendedahkan diri sebagai penyanyi secara langsung.

Ramai juga yang tidak menyangka bahawa Datuk Sitinurhaliza dahulunya seorang yang aktif bersukan. Kelincahannya dalam bersukan bola jaring membuatkan netizen kagum dengan bakatnya.

Bukan setakat satu permainan malah dia juga turut aktif dalam permainan lain seperti memanah, boling, badminton dan sebagainya.

VIDEO:

VIDEO:

Sekadar info, Siti Nurhaliza dan Datuk K telah mendirikan rumahtangga lebih 10 tahun namun masih belum dikurniakan cahaya mata.

Namun, dengan ikhtiar mereka, Pada 13 Oktober 2017, selepas 11 tahun berkahwin, Datuk Siti mengumumkan yang beliau kini disahkan hamil empat bulan di dalam satu sidang media khas yang diadakan di kediamannya di Bukit Antarabangsa, Ampang, Selangor.

Ini merupakan kehamilan beliau buat kali kedua dan yang pertama selepas mengalami keguguran pada Disember 2015.

Beliau selamat melahirkan cahaya mata perempuan sulungnya pada jam 8.17 pagi, 19 Mac 2018 di sebuah pusat perubatan swasta di Kuala Lumpur dengan beratnya sebanyak 3.55 kg secara pembedahan.

 

Sumber:Tiktok nanahassan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Baru Press

Sumber :www.dnq.pw

Be the first to comment on "“Aktif Betul..”Kelinc4han Tokti M4in Netball Buat Ramai Terpegvn"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*