Kak Km Akhlrnya Buka Mulut, Bila Netlzen Tanya Ramai Artis Jadi Ustazah/Ustaz Bagi Naslhat

Rentetan itu ramai yang menegur perbuatan tersebut termasuk penyanyi Liza Hanim yang berpendapat perkara itu tidak sepatutnya berlaku, sebaliknya usahawan tersebut sepatutnya menjaga kehormatan sebagai seorang wanita dan juga ibu.

Usahawan k0ntroversi Liana Rosli atau Iebih dikenali sebagai Kak KM seakan tldak peduli tentang kecaman dan teguran selepas aksinya menyusukan anak di tempat awam tanpa ‘nursing cover’ menjadi perdebatan ramai.

Kak KM malam tadi (Isnin) telah membuka peluang kepada pengikut di laman sosial Instagram (IG) untuk bertanyakan apa sahaja soalan kepadanya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lianarosli Official (@kmfavourite.testimoni)

Antara soalan yang diajukan pengikut termasuklah isu berkaitan menyusukan Cinta Carrisa ketika majlis akikah anak keempatnya itu.

Menjawab soalan tersebut, Kak KM berkata ketika menyusukan Cinta dia tidak mendedahkan bahagian payudaranya itu.

“Saya setuju dengan awak…Awak tak boleh nampak pun payudara saya. Tet*k kita tak nampak pun, yang kau menggelabah ayam kenapa kan? Tunjuk betul-betul baru tahu!,” jawab Kak KM bersahaja.

Selain itu Kak KM turut menjawab soalan netizen mengenai rakan artis yang menegurnya tentang isu sama. “Alah nak nasihat aku…Biasalah kalau kau dah tak glamour kan, bila kau nak tumpang populariti Kak KM kan…Kesian, sedih! Nak dapat content la tu,” katanya.

Baru-baru ini, perkongsian Kak KM di Instagram menjadi perhatian ramai apabila memuat naik video sedang menyusukan anaknya berusia dua bulan di sebuah restoran di Kuala Lumpur.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Baru Press

Sumber : Gempak

Be the first to comment on "Kak Km Akhlrnya Buka Mulut, Bila Netlzen Tanya Ramai Artis Jadi Ustazah/Ustaz Bagi Naslhat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*