“S4kit N4ngis Sorang Je, Tak Nak Susahkan Mana-Mana Pihak Sebenarnya. Tapi…,” – Fizi Ali

Penyampai radio, Fizi Ali melu4hkan rasa syukur apabila dia kini sudah pun sembuh sepenuhnya selepas disahkan positif c0vldl9, baru-baru ini.

Berkongsi kesakitan yang dilalui, bapa tunggal ini menjelaskan pengalaman yang dilalui lebih terasa apabila terp4ksa melawan v1rus tersebut sendiri.

“Alhamdulilah saya dah sembuh dari c0vldl9. S4kit weyy kena sebenarnya. Lagi masa sakit sorang-sorang. Terasa betul masa tu, dengan family tak ada dengan Ameena pun tak ada dekat dengan kita.

“S4kit n4ngis sorang-sorang je. Tak nak susahkan mana-mana pihak sebenarnya. Tapi alhamdulillah saya boleh survive sorang-sorang, dah baik,” tulisnya.

Lalu, aktiviti pertama yang dilakukan sejurus disahkan bebas c0vldl9 ialah bersua dengan anak kesayangan, Ameena.

“Perkara pertama nak buat jumpa Ameena. Sebelum ni dapat kekuatan dari jauh je. Sekarang dapat depan-depan. Thanks umi Ameena jugak bagi jumpa Ameena.

“Apa nak buat dua tiga hari ni,mari tolong abam plan untuk Ameena,” tulisnya lagi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fizi Ali (@fiziali_)

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata peminat menyatakan rasa syukur kerana diberikan kesembuhan dan mendoakan yang baik-baik buat bekas suami pelakon, Shakila Khoriri ini.

Komen netizen:

 

 

Sumber:MH

Be the first to comment on "“S4kit N4ngis Sorang Je, Tak Nak Susahkan Mana-Mana Pihak Sebenarnya. Tapi…,” – Fizi Ali"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*