“Kesiannya Si Anak” Netizen Persoalkan Sesuatu Lepas Rihana Oksana Kongsi Gambar Berjalan.

Muat naik terkini bekas ratu cantik Rusia, Rihana Oksana Petra mengund4ng tanda tanya orang ramai tentang status agama ibu tungg4l tersebut.

Persoalan tersebut timbul gara-gara Rihana memuatnaik foto bersiar-siar bersama anak lelakinya, Tengku Ismail Leon Petra sambil membawa anjing.

Akui Sangat Menyukai Anjing

Dalam perkongsiannya itu, Rihana mengakui sangat menyukai anjing dan menyatakan hasrat ingin memelihara haiwan tersebut. Namun hasrat tersebut terpaksa dilupakan kerana kekangan kerja selain risau akan keadaan anaknya yang mempunyai alahan.

“Saya sangat sukakan anjing! Dan hujung minggu, saya dan Leon bertuah berjalan di taman Hyde bersama Mila (anjing) Si rambut merah yang menawan penuh dengan kasih sayang dan manja!

Saya terus terfikir mengenai Mikki, tinggal bersama kami ketika di Moscow. Tapi malangnya, kami terpaksa tinggalkannya di Rusia.

Leon alami hidung berair setiap masa dan doktor syaki mungkin alahan pada bulu anjing. Oleh itu, saya beri Mikki tinggal bersama kawan saya tapi saya tenang kerana saya tahu dia baik-baik saja.

Dia disayangi dan dilindungi di sana. Dan lagi pun, saya sering menerima gambar Mikki berehat di atas tilam

“Saya suka nak ada anjing, tapi… Tapi pertama sekali, saya risau Leo akan alami alahan lagi. Dan keduanya, saya risau dengan jadual saya di London, saya tak ada masa untuk anjing nanti.

Oleh itu, sementara kami tidak mempunyai anjing, kami gembira belai anjing milik orang lain. Jadi, kalau anda ada anjing, panggil kami untuk berjalan – Leon sangat sukakan haiwan, dan dari kecil saya ajar dia untuk layan mereka dengan kasih sayang.” tulisnya

Netizen Persoal Pegangan Agama

Melihat foto-foto yang dikongsikan Rihana itu secara tidak langsung menimbulkan tanda tanya ramai pengikutnya. Rata-rata daripada mereka bertanya tentang status pegangan agama bekas ratu cantik tersebut dan turut berasa kasihan pada Leon.

 

“Kesian.. Dah murt4d ke, masih Islam? Budak tu tak dos4 kena hidup begini”

“Bila tengok gambar ni, kesiannya si anak”

“Betul.. Semoga akidah ibu dan anak terjaga, Allahu”

“Semoga Leon baik-baik saja”

“Semoga ada perlindungan buatmu..” Komen mereka

 

Sumber : Murai

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Baru Press

Sumber :ttps://liveconnection24.com

Be the first to comment on "“Kesiannya Si Anak” Netizen Persoalkan Sesuatu Lepas Rihana Oksana Kongsi Gambar Berjalan."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*