Monyet Join Perkelahan Tepi Pantai, “Siap Lepak Sama2”

Di musim pandemik kini mungkin ramai yang mula mengimbau waktu dvlu yang mana kita beb4s ke sana sini melvangkan masa bersama kelvarga dan rakan-rakan. Saat tersebvt tidak mungkin akan dapat divlang kemb4li dalam masa terdekat ini.

Namun pastinya video ken4ngan pada waktu itu menj4di pengvbat rindv. Bagaimanapun baru-baru ini seorang pengguna Tiktok berkongsikan video saat berkelah bersama orang tersayang di tepi pantai.

Screenshot at Jul 02 11-17-06

 

Namun apa yang mencuri perhatian ramai adalah kemvnculan seek0r m0nyet yang turvt sama sertai perkelahan tepi p4ntai itu. Bvkan itu sahaja, haiwan ini siap duduk makan kuaci dengan mereka lagi!

Berikut adalah rakaman monyet join perkelahan tepi pantai yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun mayrians:

@mayrians

Reply to @missz_yann sopan je dia koyak kuaci tu😂

♬ original sound – May=

Bukan main selamba lagi monyet join perkelahan tepi pantai dalam rakaman ini! Nampak macam tak takut langsung dengan manusia. Atau mungkinkah haiwan ini dipelihara? Hanya pemilik video ini ada jawapannya.

Perkongsian rakaman ini telah meraih perhatian ramai. Berikut antara reaksi ramai selepas menyaksikan rakaman ini yang ditinggalkan di ruangan komen:

“Dengan selambe jer duk situ s4mbil makan kuaci”

Monyet Join Perkelahan 3

“Laa c0melnya, deng4nnya muka t4k m4lu ee ger4m”

Monyet Join Perkelahan 2

“Aku risau dia rembat rimut kete tu hahaha tak pasai balik jalan kaki”

Monyet Join Perkelahan 1

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber : https://himpunanceritalawak.com/

 

Be the first to comment on "Monyet Join Perkelahan Tepi Pantai, “Siap Lepak Sama2”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*