Gagal Lepaskan Diri Dari Kawalan Bapa, Britney Spears & Sam Asghari Segera Kahwin

Keputusan mahkamah yang masih tetap dengan keputusan, Jamie Spears sebagai penjaga kebajik4nnya baru baru ini tid4k memat4hkan semangat Britney Spears untuk menervskan impian hidvpnya.

Spears sebelum ini membuat rayuan untuk mengenepikan Jamie sebagai penjaga hidup dan hartanya selama lebih 10 tahun dengan alasan pencabulan hak penjagaan.

Pencabulan yang dilakukan dakwa Spears termasuklah menghalang dirinya mempunyai hubvngan perib4di serta memasang alat ceg4h h4mil bagi menghalang bintang pop untuk h4mil sekaligvs memiliki anak apabila berkahwin.

Biar selepas kepvtusan yang diterima tidak berpihak kepadanya, Spears dilaporkan akan tetap berkahwin dengan pasangannya, Sam Asghari.

Menurut laporan People, penyanyi berumur 39 tahun itu bukan sahaja ingin berkahwin tetapi mer4ncang memiliki anak bersama model berusia 27 tahun tersebut.

“Asghari sudah bersedia berkahwin dengan Spears. Mereka serius terhadap hubvngan yang dijalin.

“Spears juga mahu melangkah ke fasa seterusnya dalam hubungan mereka dan membina keluarga bersama seperti yang diimpikan.”

Spears sebelum ini buat pertama kali bersuara di mahk4mah (secara virtual) mend4kwa dirinya sudah tidak larat hidup seperti seorang hamba yang dikawal kebebasan termasuk kewangan yang merupakan hasil usahanya oleh bapa sendiri yang dilantik sebagai konservator atau penjaga.

Lantaran itu dia merayu ke m4hkamah untuk menguruskan kehidupan yang katanya sempat diberi ‘dadah’ dan dipaksa mendapatkan rawatan pesakit mental.

Meski demikian, permintaan tersebut dit0lak.

Permintaan konservator untuk mengetepikan segera James Spears dan melantik Bessemer Trust Company of California sebagai satu-satunya penjaga harta Britney Spears dit0lak tanpa prejudis,” kata Hakim Brenda Penny dalam peng4dilannya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber :https://gempak.com/

Be the first to comment on "Gagal Lepaskan Diri Dari Kawalan Bapa, Britney Spears & Sam Asghari Segera Kahwin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*