[Video] Gadis terhibur dengar ibu bapa berg4duh, “Mak dia mengvngkit…”

Dalam mana-mana hubungan pun, pada awal perkenalan dan ketika dilamun cinta, lelaki dan perempuan bukan main sweet dengan pasangan untuk menjaga hati masing-masing, tetapi kemesraan itu tentunya sukar untuk diteruskan setiap hari setelah masuk ke alam perkahwinan.

Setelah menjadi suami isteri barulah sesuatu hubungan itu benar-benar diuji dengan pelbagai cabaran. Bila sudah berkahwin juga, tiada lagi ayat berbunga atau kata-kata manis untuk pasangan, sebaliknya suami isteri menunjukkan kasih sayang mereka dengan cara berperang mulut tentang hal remeh-temeh.

Namun jika sesebuah pasangan itu dapat menempuhi segala cabaran dan kekal bersama hingga ke tua, tentu mereka akan tersenyum apabila memikirkan semula zaman percintaan mereka.

Seperti juga yang dapat disaksikan dalam perkongsian video oleh seorang individu ini yang terhibur mendengar ibunya mengvngkit zaman percintaan dengan bapanya.

“Dulu i jatuh , u marah batu tu kan?“ 😂🤣 pic.twitter.com/PQibFnFuh8

— Dauh (@amiruldauh) June 25, 2021

Dalam video tersebut, si ibu mengadu bahawa dia jatvh katil setelah bangun dari tidur pagi itu kerana tergel1ncir. Namun bapanya menyalahkan ibunya kerana terus berdiri selepas bangun dan tidak duduk dahulu.

Akibat dimar4hi suaminya, wanita itu mengvngkit bagaimana dulu jika dia jatuh, suaminya akan mar4h batu yang menyebabkan dia jatvh. Tetapi lain pula kisahnya sekarang, membuat gadis berkenaan geli hati mendengar pertengk4ran ibu bapanya itu.

Malah netizen turut sama terhibur dan menganggap adegan itu sangat comel.

“Mak dia mengvngkit…”

hahahaha mak dia mengungkit 🤣 https://t.co/OLyg82grqV

— dilaa (@nradIhh) June 25, 2021

Kita perempuan memang sampai ke tua la akan ungkit “dulu you..” “dulu you..” kan 🤣🤣 https://t.co/jBYLSAKBOH

— Mira A.Faiz (@mmierraa) June 25, 2021

Comel laaa https://t.co/hvL0jMzJVv

— ✨zai✨ (@ZaahirahZai) June 25, 2021

hahahahahaha comelnya https://t.co/zVTKBRjLEL

— ✿ Bebo ✿ (@rukhsxnxkhan_) June 25, 2021

“”Menyesal aku tak rakam…”

Tgk ni rasa menyesal aku tak rakam ibu ayah dok selalu gaduh dlm kereta. Aku selalu tukang hangatkam keadaan je 😂 “haa gaduh gaduh” 😂 https://t.co/yNJw2cJwMj

— Raf (@rafhanahtahir) June 25, 2021

Sumber : HCL

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber : https://www.viralmy.me/

 

Be the first to comment on "[Video] Gadis terhibur dengar ibu bapa berg4duh, “Mak dia mengvngkit…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*