“Dh Mcm Jual BeIi Brg..” Ntizen Terg4mam Jmpa Group ‘Tuk4r Psangan Suami lsteri’ Di Fcebook.

Facebook merupakan saIah satu medium media sosia4l yang menjadi pilihan orang ramai ketika ini.

Kita sebagai pengguna Facebook kita semua sudah pastinya tahu akan kewujudan pelbagai kumpulan yang dicipta bagi berkongsi minat yang sama.

Selain itu, orang ramai boleh berkongsi dan bertvkar-tvkar pandangan mereka berhubung sesuatu lsu.

Status suami tapi sanggup tvkar pasangan untuk merasai keseronokan.

Walaubagaimanapun di sebalik kerancakan berkongsi pelbagai info, ada sesetengah kandungan dalam sesuatu kumpulan itu boleh dikatakan agak keterIaluan.

Seperti perkongsian dari Haqim, difahamkan dia terjumpa group di Facebook yang dianggap sensltif dan kvrang sopan.

Menurutnya, ada lndividu berstatus suami sanggup bertu.kar pasangan untuk merasai keseronokan.

Ada Group Tu.kar Pasangan Suami Isteri

Difahamkan, Haqim ketika sedang mencari group untuk menukar nama pemilik berkaitan dengan Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) di Facebook.

Lebih mengjutkan apabila dia terjumpa ‘Group Tu.kar Pasangan Suami Isteri (suka sama suka)’ dan ‘Tu.kar Pasangan Suami Isteri Suka Sama Suka’.

Oleh kerana pencarian tnpa sengaja itu telah timbuI pelbagai persoalan dan tanda tanya mengenai group tersebut.

“Jumpa group ni. Aku macam curious lah kan apa maksud tukar tu? Aku pun cuba bukak. Satu pr1vate group, lagi satu public. So aku tengok yang public.”

Difahamkan dia juga cuba untuk sertai group tersebut untuk tujuan melihat intipati posting di situ. Tapi apa yang ditemuinya sangat menge.jutkan!

Menurut perkongsian dari Haqim, ternyata dia temui posting ‘nakaI’ dan dianggap keterIaluan.

Malah ada sehingga ada pengguna media sosi4l sanggup mencari lsteri orang lain untuk berseronok.

“Aku tak sangka wujud manusia yg sanggup buat benda macam ni. Ada yang suami 0ffer wife, ada yang wife 0ffer diri sendiri.”

Sanggup bertu.kar pasangan hanya untuk keseronokan.

Bukan itu sahaja, ahli dalam group tersebut juga berbual dan menjalankan urusan seperti jual beli untuk bertuk.ar-tu kar pasangan hanya keseronokan semata-mata.

Apa yang lebih mengej.utkan lagi, ahli yang sertai group tersebut juga ada berstatus isteri orang juga.

“Damn sc.ary giIa. Dalam group ni bukan ada suami je, isteri orang pun ada sekali.

“Tau apa lagi giIa? Ada husband and wife yg open kalau orang lain nak join sekali to do that thing. WHAT. ”

“Hakikatnya benda ni wujud dekat masyarakat kita. Jenis suami 0ffer isteri kat group of guys. Ada yg wife pun on je dapat ‘rasa’ yang lain.

“Manusia macam ni mmg kahwin sebab se.kks je ke?”

“Dah macam cari barang weh. Siapa area sana. Siapa area sini. Pstu ada yg komen saya saya. Pm done pm done.

“S.umpah lelaki dengan perempuan yg dah kahwin lepstu buat benda macamni aku xtaula nak cakap apa.

“Kau dah kahwin, dah ada someone. WHY WOULD YOU CARI ORG LAIN BILA H@RNY?

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terke.jut dan tldak menyangka ada group seperti itu di media sosi4l.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber : https://dbongkar.com/

 

Be the first to comment on "“Dh Mcm Jual BeIi Brg..” Ntizen Terg4mam Jmpa Group ‘Tuk4r Psangan Suami lsteri’ Di Fcebook."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*