“Terjeriit M4rah Adik Ketika Kelas 0nline,” Pelajar T4han MaIu Lupa Tut0p Mikr0fon

Sudah dua tahun Malaysia melazimi kelas aas talian baik dari peringkat sekolah ataupun di Institut Pengajian Tinggi (IPT). Pandemik yang melanda telah membuatkan medium tersebut sebagai satu bentuk inisiatif utama untuk pembelajaran.

Jadi, sejak dari awal ia dikuatkuasa, pelbagai kerenah lucu atau perkara tidak terduga ketika mengikuti kelas online itu berlaku.

Salah satunya menerusi perkongsian seorang pengguna TikTok dikenali sebagai @putrianisanisya apabila memuat naik video sedang memarahi adik-beradiknya tanpa disedari lupa untuk menutup mic di kelas online tersebut.

Jadi, bukan hanya pensyarahnya yang terkejut, tetapi rakan-rakan yang sama-sama berada didalam google class berkenaan juga sama tersentak mendengar lavngan ‘diamlah’ yang begitu ku4t.

@putrianisanisya

Please make sure to mute or off the camera 😢 ill never forget this #fyp

♬ Day ‘n’ Nite – Kid Cudi

Situasi menjadi hening seketika sebelum pengguna TikTok berkenaan menyedari yang dia terlupa menutup mic semasa memar4hi adiknya.

Hal tersebut membuatkan ramai terhibur dan turut merasai malu yang teramat apabila melihat reaksi pensyarah dan rakan-rakannya.

Sehubungan dengan itu, rata-rata warganet yang menonton perkongsian tersebut turut sama terhibur apabila melihat video yang dimuat naik.

Masing-masing meninggalkan komen dengan mengasihani rakan lelakinya yang begitu terkejut sehingga tercengang mendengar gadis tersebut menjer1t memar4hi adiknya tanpa disedari mic terlupa dimat1kan.

Sumber: TikTok @putrianisanisya

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber : https://www.klmetro.pw/

 

Be the first to comment on "“Terjeriit M4rah Adik Ketika Kelas 0nline,” Pelajar T4han MaIu Lupa Tut0p Mikr0fon"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*