[VIDEO] “Termenung je member” – Alih Kucing Kena L4nggar Ke Tepi Jalan, Tindakan Lelaki Ini Buat Netizen Seb4k

Sebagai seorang yang suka akan haiwan, kita mesti seb4k bila tengok ada haiwan yang m4ti sebab dilanggar. Lagi-lagi kalau haiwan yang kena l4nggar tu kucing.

Dalam satu video yang viral kat Twitter, kita boleh tengok seekor kucing yang telah m4ti sebab dil4nggar. Nasib baik ada seorang lelaki datang untuk alih kucing tu ke tepi jalan. Ramai seb4k, min pun seb4k, korang tengok lah video @iamajayrahman kat bawah ni.

Termenung je member

Walaupun dikatakan mempunyai sembilan nyawa, tapi bila ajal dah sampai, memang tak boleh buat apa. Kawan kucing tu pun termenung je tengok kawan dia kena langgar. Nasib baik ada lelaki tu yang tolong alih dan bawak kucing lagi satu tengok kawan dia yang kena l4nggar tu.

Kesian weh kat sekor lagi tu. Kalau min pun bawak balik rumah gak, mesti dia sunyi bestfriend dia hilang macam tu. Haiwan pun ada perasaan tau. 

Setakat ni min tak pasti dia bawak balik ke tidak kucing tu. Harap-harap kawan dia yang selamat tu jumpa teman pengganti cepat-cepat lah kan. 

Kesian kucing tu, termenung dan blur dia tengok member dia terbaring kat tengah jalan. Mesti dia terkejut, kesian member m4ti depan mata.

Apa-apa pun terima kasih diucapkan kepada brader yang tolong alih kucing kena l4nggar tu ke tepi jalan. Anda adalah seorang hero!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber : Lobak Merah

 

Be the first to comment on "[VIDEO] “Termenung je member” – Alih Kucing Kena L4nggar Ke Tepi Jalan, Tindakan Lelaki Ini Buat Netizen Seb4k"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*