[VIDEO] Ker4 seIamba ganggu IeIaki di Iampu isyarat, “Nasib Iaki dia peIuk…”

Apabila berada di kawasan hutan, kera merupakan haiwan yang tidak dapat dielak oleh pengguna jalan raya. Malah di Kolej juga ia menjadi situasi yang biasa diganggu oleh ker4.

Selagi tidak dikasari, ia menjadi satu situasi lucu apabila dikejar mahupun di usik oleh kera seperti yang dikongsikan oleh seorang wanita ini.

Dia nampaknya sempat merakam gelagat seekor kera yang sangat ramah dan ujarnya di satu hantaran video melalui ruangan TikTok, dia berkata tidak akan melupakan ker4 itu selepas terjumpa semasa di lampu isyarat.

Tetapi bukan dirinya sahaja yang diusik oleh ker4 tersebut kerana terdapat seorang jejaka yang menaiki motosikal turut menerima nasib yang sama dengannya.

Tidak semena-mena kera itu mengusik pula jejaka tersebut dengan melompat duduk di bahagian belakang dan sempat memeluknya.

Situasi itu mengvndang rasa gelabah netizen wanita yang melihat rakaman video tersebut kerana apabila terjadi kepada mereka, pasti sudah menjerit berbanding jejaka itu yang hanya kelihatan tenang sahaja.

“Mungkin dia tahu abang tu dah lama single kot. Itu yang sanggup nak jadi peneman tapi abang tu reject”

“Kalau aku dah menjer1t macam h1steria dah.”

“Dia nak tumpang tu. Bas tak de…”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber : HCL

 

Be the first to comment on "[VIDEO] Ker4 seIamba ganggu IeIaki di Iampu isyarat, “Nasib Iaki dia peIuk…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*