“Jangan G4nggu Kerja Aku..,” Dato Rizalman P4dam Ribuan Gambar Di IG dan Beri Am4ran Pada Followers Nya??!

Bekas pereka fesyen terkenal tanah air, Dato’ Rizalan Ibrahim telah mem4dam ribuan gambarnya di instagram. Tiada angin, tiada r1but, tiba-tiba sahaja beliau mem4dam dan juga telah menukarkan akaunnya kepada private tidak lagi umum seperti sebelum ini.

Lebih membuat ramai bertanda tanya apabila memuat naik sekeping kenyataan seolah-olah memberi am4ran kepada pengikutnya di instagram.

Menyatakan supaya tidak perlu berkelakuan seolah-olah meratapi kehilangan sedangkan penggantian yang Allah lorongkan. Serta meminta supaya jangan mengg4ngu kerjanya.

“Tolong celek mata sikit buleh dak? Diam dan jangan g4nggu ‘kerja’ aku“, tulisnya.’

Menjengah pula ke laman sosial twitter, ramai yang tertanya-tanya apa sudah terjadi dengan Dato’ Rizalman. Adakah sudah mer4juk dengan twitter selepas kes ikan salmon dan juga kes Pung-Pang Raya yang didkwa tidak mengikut SOP baru – baru ini?

Kami sendiri kurang pasti dengan apa yang sedang berlaku pada Dato’ Rizalman. Apa-apa pun semoga Dato’ berada dalam keadaan baik-baik sahaja.

Teks by Staff Motif Viral

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber : 

 

Be the first to comment on "“Jangan G4nggu Kerja Aku..,” Dato Rizalman P4dam Ribuan Gambar Di IG dan Beri Am4ran Pada Followers Nya??!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*