“Cer4i Anju Mel4lui IG ??” Yas Ditvduh Kebud4k – Bud4kkan

Pelakon dan selebriti media sosial, Zarina Anjoulie menerusi perkongsian di Instagram mengesahkan dirinya kini sudah bercer4i buat kali kedua dengan suami, Eilyas Azhar. Susulan itu, Zarina atau lebih mesra disapa Anju menuntut bekas suami memulangkan kembali telefon bimbit dan beg berjenama pemberiannya.

Tidak hanya mendiamkan diri, bekas suami di Instagram Story dilihat turut menges4hkan pencer4ian. Dakw44nya, dia sudah banyak bersabar dan kini masanya untuk dia fokus kepada diri sendiri sahaja.

Katanya lagi, sebelum ini dia sudah banyak kali memberi muka kepada bek4s isterinya itu. Dia berharap dengan pencer4ian ini mereka boleh hidup dengan tenang.

Mengenai kritikan asyik berkahwin cer4i dan kebudak-budakan, Yas berkata hanya All4h SWT dan keluarga terdekat sahaja yang tahu apa sebenarnya yang terjadi. Tiada siapa sal4h dan siapa betvl kerana hal ini bukanlah pertandingan.

Menceritakan dengan lebih lanjut, Yas berkata beg berjenama yang dituntut kembali adalah pemberian bekas isteri tanpa diminta. Dia juga telah memulangkan kembali beg selepas cerai buat kali pertama. Namun, katanya dia dipaksa mengambil beg selepas mereka rujuk.

Mengenai dakwa4n sug4r mvmmy, Yas menegaskan dia juga bekerja dan ada memberi duit nafkah kepada bekas isteri. Dia juga tidak mengharapkan duit bekas isteri walaupun satu sen.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber : beautiful nara

 

Be the first to comment on "“Cer4i Anju Mel4lui IG ??” Yas Ditvduh Kebud4k – Bud4kkan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*