“Tumit Tak Merah, Tak Dar4lah Tu” – Nad Zainal J!jik Dengan Komen Lvcah Lelaki Bulan Ramadan

Pelakon Nad Zainal meluahkan kekesalan terhadap sikap segelintir pengguna terutamanya golongan lelaki yang semberono menulis komen tanpa berfikir panjang. Komen yang dimaksudkan Nad merangkumi aspek ‘body sh4ming’ dan berbaur s3ksis.

“‘Tumit tak merah, tak dar4lah tu’, ‘besar je dia punya tuut, mesti dah kena usik’, ‘badan mantap, macam dah beranak je’.”Itulah komen-komen para lelaki di bulan Ramadan. Pelbagai andaian yang boleh jatuh fitn4h.

“Boleh pula dengan hanya melihat fizikal wanita, boleh buat andaian bukan-bukan. Rata-ratanya ingin mengaibkan wanita.”Wanita bersaiz itu, berpakaian begini. Tak layak didengari, adakah itu yang anda maksudkan?

 Jij1k!” luahnya di Instagram Stories.Terdahulu, isu jen4y4h dan g4ngguan s3ksual menjadi topik h4ngat dibincangkan dalam kalangan netizen di media sosial.Rata-ratanya kes4l apabila ada yang bertindak luar batasan termasuk yang terbabit dalam kerjaya profesional.

Hal yang demikian mendorong lebih ramai individu yang pernah menderit4 dan tertek4n akibat dig4nggu secara s3ksual tampil mended4hkan kisah masing-masing secara lebih terbuka.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber : Gempak

 

Be the first to comment on "“Tumit Tak Merah, Tak Dar4lah Tu” – Nad Zainal J!jik Dengan Komen Lvcah Lelaki Bulan Ramadan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*