Peniaga Burger Viral Rupanya Hidup Mewah, Pernah Makan Tomahawk RM1,000?

Kalau lah betul apa yang dikatakan, memang satu Malaysia kena t1pu! Peniaga burger Faisal Burger yang viral baru-baru ini gara-gara dirinya dikompavn RM50,000 kerana jual burger lebih masa dikatakan hidup mewah.

Fuh sakan abang burger kita ni, dia dikatakan pernah makan di restoran Tomahawk dengan bil mencecah RM1,000 lebih.

Bukan itu sahaja, ramai netizen ‘menyias4t’ dan menjumpai banyak lagi bukti yang menunjukkan dia bukanlah tidak mampu seperti yang digembar-gemburkan.

Dan kompavn yang dikenakan itu memang patut pun disebabkan dia mel4nggar SOP. Berniaga melebihi masa. Ye lah, pihak berwajib pun mestilah menjalankan tugas. Takkan lah sesuka hati diorang jer nak s4man kalau tak buat s4lah.

Ruangan postingnya mengenai kompavn yang dikenakan juga dihujani dengan komen-komen netizen yang lain. Tak caya? Cuba tengok jap. Jangan main-main dengan kuasa netizen ui.

Hmm..macam-macam betul lah. Apa pendapat anda? Komen sikit.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber : Rotikaya

 

Be the first to comment on "Peniaga Burger Viral Rupanya Hidup Mewah, Pernah Makan Tomahawk RM1,000?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*