“Gelagat Anak Sulung Syatilla,” Syeriv Bertapa Depan Jamban Tunggu Ibu ‘Melabur’ Bikin Ramai Terhibur

Siapa tidak mengenali keluarga kecil Syatilla Melvin dan juga Shaheizy Sam beserta dgn dua orang anak nya Syeriv Samheizy dan juga Sarima Samheizy. Memuat naik satu keping gambar di IG nya, Syatilla Melvin menunjukkan karenah anak sulungnya Syeriv yang buat ramai terhibur.

Selalu nya kita sering mendengar anak bongsu yang tidak boleh berenggang dgn ibu, tapi bagi anak Syatilla berbeza dimana anak jantan yang kelihatan gan4s dan nakal ini rupa-rupanya susah berenggang dgn ibunya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S Y A T I L L A M E L V I N (@samtilla)

Aku ni masuk bilik ayaq memerut sat ja pun

Tu pun xboleh nak berenggang dengan bubu. Bukak2 pintu tgok dia duk lagu ni🤪🤣

Punya setia duk tunggu bubu sampai habeh. Anak oh ank.

Harap syeriv terus kekal setia jaga bubu sampai tua🤍@syeriv_samheizy

Melihat kepada kapsyen Syatilla, rupa-rupa nya Si Syeriv terbaring di hadapan pintu tandas mereka kerana menunggu ibunya menyahut ‘seruan alam’ di dalam tandas. Dengan senyum sinis nakalnya itu buat kan lagi ramai berdekah dgn keadaan Syeriv.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terhibur dgn gelagat Syeriv dan tak kurang juga ad yg berkongsi pengalaman dgn anak sendiri yg turut mencuit hati.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber : Instagram samtilla by Media Kita

 

Be the first to comment on "“Gelagat Anak Sulung Syatilla,” Syeriv Bertapa Depan Jamban Tunggu Ibu ‘Melabur’ Bikin Ramai Terhibur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*