Padaah bawa isteri jalan-jalan naik helikopter polis, anggota polis ini diurunkan pangkat serta merta

Disebabkan perbuatan isteri, suami kena tanggung akibatnya apabila tindakan membawa si isteri naik helikopter menggunakan hak milik majikannya iaitu Royal Thai Police.

Dari sini mesti dah dapat fikir apa jadikan? Tanggapan korang tu mungkin betul apabila suaminya diturunkan pangkat dan kini “dipindahkan ke pos yang tidak aktif.”

Ia bermaksud mana-mana polis yang kena ni, mereka akan ditempatkan dekat satu kedudukan “dalam sias4tan.” Untuk hukvman tatatertib atas kes4lahan yang di buat. Pendek kata dig4ntung tugas.

Posing, selfie, t4yang kat view dekat TikTok

Berbalik kepada cerita ini, si isteri kongsikan rasa gh4irah dia dapat naik helikopter polis di TikTok, difahamkan ia digunakan untuk tujuan bersiar-siar.

Walaubagaimanapun video itu telahpun dip4damkan, namun dengan kepantasan sikap netizen, video itu kini terseb4r luas.

Dilihat dalam video itu, wanita tersebut buat tanda peace, buat duck face dan siap tunjuk view daripada helikopter lagi.

Polis dari Udon Thani, Komander Pitsanu Unhaseri mengesahkan bahawa helikopter itu merupakan hak milik Thai Royal P0lis dan kini sias4tan dengan dijalankan, lapor Mothership.

Sumber: LOBAK MERAH

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://mediabawang.net/

Be the first to comment on "Padaah bawa isteri jalan-jalan naik helikopter polis, anggota polis ini diurunkan pangkat serta merta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*