“Asal Lelaki Melayu Suka Kutvk Bini..” Zarina Anjoulie Beng4ng Dengan Per4ngai Suami?

Sesetengah orang memang gemar dan selesa meluahkan hal peribadi dan isi hati mereka di media sosial. Kadang-kadang apa yang dikongsikan mungkin hanyalah pandangan peribadi mereka secara general dan bukanlah menuju kepada sesiapa tetapi apabila dah dikongsikan di media sosial secara umum kebarangkalian untuk maklumat disalahtafsir adalah tinggi. Semestinya, ia turut  membuat wargamaya tertanya-tanya tentang intipati yang diluahkan. Lebih-lebih lagi jika yang meluahkan itu adalah seorang artis.

Pelak0n, Zarina Anjoulie, merupakan salah seorang selebriti yang terbuka dan lantang bersuara. Media sosial merupakan platform buatnya untuk berkongsikan sesuatu yang berkait rapat dengan dirinya. Terbaru, Anju ada memuat naik satu story di Instagram. Menurut story yang dikongsi itu, Anju berkata bahawa ada seseorang yang suka menceritakan kebvrukan dirinya kepada rakan-rakan dan ahli keluarga sehingga menampakkan dirinya jah4t manakala individu tersebut terlihat baik di mata orang lain.

Anju meluahkan rasa kec3wa kepada individu berkenaan dan menambah bahawa individu tersebut sebenarnya tidak jujur dan dia telah mengkhian4ti kepercayaan orang lain yang terlibat. “Some things are just hard to forgive..” itulah antara bait kata Anju sebelum mengakhiri luahannya.

Tidak lama selepas itu, Anju dilihat berkongsikan satu lagi luahan rasa, kali ini di feed Instagramnya. Isu yang dibawa boleh dikatakan sama tetapi Anju merujuk kepada “suami”. Katanya ramai lelaki melayu suka mengutvk isteri kepada orang lain.

Menerusi posting tersebut, Anju memberikan pesanan buat para suami supaya tetaplah menjaga a1b isteri kerana apabila mereka susah, isterilah yang akan ada bersama untuk menolong. “Mak-mak yang backup anak lelaki separuh ny4wa pun akan lepas tangan kalau ada mas4lah, lagi-lagi bab kerja dan duit, Isteri jugalah yang sentiasa ada..” 

Walaupun Anju tidak menghebahkan siapakah individu yang dikatakan itu, namun, perkongsiannya itu nampak seperti begitu dekat dengan dirinya. Adakah Anju sedang menghadapi mas4lah dalam rumah tangga setelah  baru sahaja rujuk bersama suami?

Melihat kepada ruangan komen pula, rata-rata bersetuju dengan kenyataan Anju. Tak sampai pun 1 jam posting itu dikongsi, ruangan komen mencecah hampir 250. Apa-apa pun kita doakan semoga Anju dan keluarga sentiasa bersama dan bahagia.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber: Zarina Anjoulie Via Hot Fm

 

Be the first to comment on "“Asal Lelaki Melayu Suka Kutvk Bini..” Zarina Anjoulie Beng4ng Dengan Per4ngai Suami?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*