“$aya Berhak Untuk Bahagia, $yukur $udah Keluar Dari Hidupnya” -$uami Serina

Sejak minggu lalu hanga.t diperkatak.an mengenai penik4han pelak0n Serina Redzuawan dengan se0rang pegawai p0lis berpangk4t in$pektor dikenali sebagai Meor Muhammad Aidid Meor Jamaluddin.

Menaf!kan Serina punc.a keretak.an ruma.h tangg.anya dengan Nur Hamizah Shaffee, Aidid berkata hubvngannya beka$ ister! sudah lama berma$alah dan hamb4r.

“Serina bukan pvnca keruntuh.an rvmah tangg.a kami kerana terus terang, hati saya ini sudah lama t3rtutup buatnya (Hamizah).

“Satu fakt.a yang saya tak boleh nafik4n, sewaktu bern!kah dengan Serina, Hamizah masih lagi i$teri saya. Namun tidak timbul s0al bermadu kerana kami bercera! secara sah pada 9 Mac lalu,” katanya.

Dalam pada itu, Aidid turut meminta beka$ i$terinya itu berhent! menyalhkan Serina. Aidid berkata dia berh4k untuk bahag!a dan meluahkan rasa $yukur sudah beba$ daripada beka$ i$terinya.

“Saya kenal Serina sekitar setahun lalu. Saya berhak untuk bahagia dan ada masa depan yang lebih baik dan bersyukur kerana sudah keluar dari hidupnya dan beka$ kelvarga mentu.a yang $ering mempergunak.an saya untuk kepent!ngan perniagaan k0lej mereka.

“Jadi berhentilh berpura2 jadi mang$a. Tak perlulah sampai tahap nak buka cer1ta lama dan mencari perhat!an med1a. Hent!kan segala t0hmahan dan h0rmati kerjaya saya sebagai p0lis,” katanya.

Jumaat lalu, Serina mengumvmk.an perk4hwinannya menerusi Instagram. Bagaimanapun, bapanya Chef Wan berkata pernik4han anaknya itu langsung tidak diketahu!nya dan mendakw4 Serina berkahw!n di Thailand.

Sumber : utusan online

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://sinetronmalaya.com/

Be the first to comment on "“$aya Berhak Untuk Bahagia, $yukur $udah Keluar Dari Hidupnya” -$uami Serina"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*