Adik Ipar Syatilla Melvin ‘Pakai Tudung’, Shaheizy Sam Berdoa Sambil Tahan Gel4k!

Seronok rasanya kalau ahli keluarga semua duduk berhampiran dengan kita dan dalam masa yang sama boleh berkumpul ramai-ramai.

Tapi bila dah berkumpul ramai-ramai tu, mula lah terjadi adegan yang tak diduga sampai mengundang gelak ketawa semua orang.

Satu kejadian lvcu telah berlaku pada keluarga pelakon Syatilla Melvin apabila suami kepada adiknya iaitu Syida Melvin secara tidak sengaja memakai tudung sewaktu sedang solat!

Kejadian tersebut telah berjaya di rakam menerusi kamera litar tertutup (CCTV) yang berada di rumah Syatilla dan Sam.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CDA (@syidamelvin)

Asalnya Shafiq Shaheen sedang memakai ghutra dan egal sewaktu sedang menunaikan solat, tetapi sewaktu sedang sujud, egal yang dipakainya telah terjatuh tanpa sengaja.

Disebabkan kejadian tersebut yang berlaku di hadapan mata, suami Syatilla iaitu Shaheizy Sam telah berhadapan dengan situasi yang cemas apabila beliau terpaksa menahan ketawa sambil berdoa!

Lebih kurang dalam masa 10 saat, pelakon filem Polis Evo itu terpaksa menahan ketawa sebelum solat Shafiq terbatal kerana beliau sendiri tidak dapat menahan diri daripada terus gelak.

Rata-rata pengikut di laman Instagram Syida turut terhibur dengan apa yang terjadi dan ada juga yang menasihati mereka agar tidak kongsikan video seperti itu yang mungkin akan mendatangkan fitn4h.

Apa pun, semoga kita semua tidak berhadapan dengan situasi seperti ini, penat ya nak tahan gelak!

Sumber foto dan video: Instagram Syida Melvin

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber : Hot Fm

 

Be the first to comment on "Adik Ipar Syatilla Melvin ‘Pakai Tudung’, Shaheizy Sam Berdoa Sambil Tahan Gel4k!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*