Gelagat comel video Mawar & Wawa Zainal dikatakan macam kemb@r, “Dua2 cantik”

Nama kedua-dua selebriti ini iaitu Mawar Rashid dan Wawa Zainal kini bukan sahaja dikenali sebagai pelakon sahaja malah mereka semakin berjaya selepas sekian lama menceburi bidang perniagaan kosmetik jenama tersendiri.

Sehingga perkara itu melonjakkan lagi nama mereka sebagai ahli perniagaan wanita yang berjaya dan kejayaan yang diperoleh Wawa Zainal mahupun Mawar Rashid menjadi inspirasi buat para wanita.

Untuk info, pasangan selebriti popular iaitu Wawa Zainal dan suaminya, Aeril Zafrel semakin berjaya dalam bidang perniagaan kosmetik atas nama Wawa Cosmetics manakala Mawar Rashid pula menghasilkan produk berjenama, Mawarose.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAWAR RASHID (@mawarashid)

Walau bagaimanapun, oleh kerana Mawar Rashid berkongsikan gelagat pertemuan dia bersama usahawan selebriti popular itu, Wawa Zainal diruangan Instagram peribadinya itu membuatkan kedua-dua pelakon jelita ini menjadi perhatian peminat dan pengikut.

Ini kerana, siapa menyangka kedua-dua usahawan berjaya itu berada dalam satu foto dan ternyata juga selepas isteri kepada Raf Yaakob itu memuat naik satu rakaman video comel dia bersama Wawa mengundang ribuan tontonan.

Mana tidaknya, sempat sahaja kedua-dua selebriti ini merakam video sehingga kecomelan mereka mengundang peminat ‘ger4m’.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAWAR RASHID (@mawarashid)

Perkongsian gelagat terbabit juga mengundang warganet melihat Wawa Zainal dan Mawar seperti kembar dan gara-gara video itu pula, posting tersebut dihujani dengan ratusan komen memuji kecomelan mereka.

“Alaa so cute…”

Mawar & Wawa Zainal

“Macam adik-beradik…”

Mawar & Wawa Zainal

Mawar & Wawa Zainal

“Macam kemb4r”

Screenshot_83

Screenshot_84

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber : HCL

 

Be the first to comment on "Gelagat comel video Mawar & Wawa Zainal dikatakan macam kemb@r, “Dua2 cantik”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*