“Terima kasih Sebab Khi4nati Aku” MK KClique Ded4h Pembantu Peribadi Ambil Job Belakang Tanpa Pengetahuannya

Baru-baru ini penyanyi rap terkenal iaitu MK K-Clique memuat naik status hantaran di laman Instagram kes4l dengan sikap pembantu peribadinya (PA) yang mengkhi4nati beliau di belakangnya.

Menurut MK, PA yang dikenali sebagai Mohd Hazeeq @ Kojek telah mengambil job di belakang tanpa pengetahuannya sehingga menyebabkan ramai yang menyangkakan MK mengambil wang mereka tanpa membuat ‘job’ yang telah dibayar itu.

Memuat naik status di laman Instagram, MK mendedahkan bahawa beliau tidak tahu menahu mengenai perkara tersebut sehingga baru-baru ini.

Tidak mahu perkara ini lebih rumit, MK memohon kepada semua pihak yang telah ditipu oleh bekas pembantu peribadinya itu untuk tampil membuat panggilan dan selesaikan bersama beliau dengan cara baik.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MK K-CLIQUE (@hairiwhuut)

Malah MK juga telah memadam hantaran yang di muat naik itu dan menggantikan dengan hantaran memohon maaf beberapa jam kemudian kerana secara tidak sengaja perkara itu telah menjadi besar hingga melibatkan ramai pihak.

Kami di Hot FM mendoakan semoga kes ini dapat diselesaikan dengan cara baik.

Sumber : Instagram Hairiwhuut

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber : https://www.hotfm.com.my/

 

Be the first to comment on "“Terima kasih Sebab Khi4nati Aku” MK KClique Ded4h Pembantu Peribadi Ambil Job Belakang Tanpa Pengetahuannya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*