Throwback Zaman Kegemilangan Siap Ada Jawline, Ramai Terkejut Tengok ‘Sesungut’ Shaheizy Sam

Siapa sangka seorang Shaheizy Sam yang dahulunya berbadan s4do siap ada jawline, kini boleh berubah bentuk badan secara mend4dak.

Seperti yang ramai tahu, Sam merupakan salah seorang pelakon yang sering melakukan aks1 las4k dengan sendiri tanpa memerlukan bantuan stunt man.

Ketika zaman kegemilangan badan kurusnya, ramai para gadis meminati pelakon filem Polis Evo ini sehingga membuatkan ramai merindui lakonan beliau.

Namun kini mungkin Sam sedang membuat experiment dengan size badannya, sebab tu sekarang ni kita tak nampak Sam berbadan kurus.

Bapa kepada dua cahaya mata itu turut ada memuat naik foto throwback menampakkan penampilannya yang terdahulu.

Maka dengan itu ramai juga yang terkejut selepas melihat foto baharunya yang terkini.

Lebih melucukan apabila ada yang menyamakan wajah Sam yang bermisai itu persis seperti anak keduanya iaitu Sarima Samheizy.

Amboi korang, sampai hati terkejut tengok Sam dah berisi sikit ya, tunggu je nanti mesti Sam s4do balik!

Sumber foto: Instagram Shaheizy Sam

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber : Hot Fm

 

Be the first to comment on "Throwback Zaman Kegemilangan Siap Ada Jawline, Ramai Terkejut Tengok ‘Sesungut’ Shaheizy Sam"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*