[VIDEO] “Xkuat tengok abah macam ni,” Telefon Berdering, Rupanya Abah Call No Kakak Yang Dah ‘Pergi’

Baru tiga hari lepas kita dikejutkan dengan tr4gedi meny4yat hati di mana dua beranak dikatakan mati lem4s di Tasik Lake Resort, Serdang.

M4ngsa adalah seorang warga emas dikenali sebagai Hasmah Mat Isa 69, serta anak perempuannya Noraiza Hashim 28.

Pemandu kereta Persona terbabit dikatakan tertekan pedal minyak dan menyebabkan kereta tersebut meluncur laju ke dalam tasik.

Video:

Pemandu yang berusaha menyelamatkan ibunya yang berada di dalam kenderaan terbabit malangnya gagal menyelamatkan ibunya dan turut sama terkorb4n dalam ins1den terbabit.

Terkini, perkongsian dari laman TikTok netizen yang memaparkan ayah m4ngsa yang sangat terkesan dengan pemerg1an kedua-dua insan kesayangan beliau serentak.

Amat menyayat hati, melihat air mata dan ratapan si ayah yang berkali-kali cuba menghubungi anaknya yang sudahpun selamat dikebum1kan.

Si ayah yang sudahpun sebelum ini diberitahu tentang berita pemergi4n anak dan isteri tercinta, namun kerana peny4kit lupa yang diderit4i si ayah membuatkan beliau sering menangis dan menalifon anaknya itu berkali-kali.

Komen Netizen:

 

Video berdurasi pendek itu ternyata membuatkan ramai mengalirkan air mata.

Masing-masing amat bersimpati dengan nasib yang menimpa keluarga berkenaan lebih-lebih lagi bila melihatkan ratapan si ayah yang masih tidak dapat menerima pemergi4n ahli keluarga tercinta. Diharapkan arw4h dihimpunkan bersama orang-orang yang soleh.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber : sinarviral

 

Be the first to comment on "[VIDEO] “Xkuat tengok abah macam ni,” Telefon Berdering, Rupanya Abah Call No Kakak Yang Dah ‘Pergi’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*