“Bila Allah Nak Tunjuk…”- Suami Kanto! Buat ‘Surprise’ Serentak Dengan Sk@ndal, Ini Respon Isteri

Tular kisah seorang isteri yang dikenali sebagai Nurul Sakinah telah mended4hkan kecur4ngan suaminya secara tidak sengaja.
 
Nurul Sakinah menerusi akaun TikTok miliknya memberitahu suaminya kant0i kerana telah membuat kejutan dengan menghantar belon dan coklat serentak kepadanya dan sk4ndal.
 
Ia gara-gara selepas penghantar atau ‘runner’ yang sepatutnya membuat kejutan istimewa itu mended4hkan suaminya ada menghantar satu
lagi tempahan kepada seseorang bernama ‘Aida Farhani’.
 
Pun begitu Sakinah memberitahu ia petunjuk yang Allah kirimkan.
“Bod*h kau tu simpan sikit…Bila Allah tu nak tunjuk sekejap je,” katanya.
 
Menerusi video TikTok tersebut, Sakinah memuat naik paparan skrin dari runner berkenaan serta bertindak membuang pemberian semuanya ke dalam tong sampah.
Meninjau ke ruangan komen, netizen meluahkan rasa ger4m terhadap lelaki yang did4kwa cur4ng terbabit.
 
Selain itu, mereka turut memuji tindakan ‘runner’ yang tidak mahu bersubahat men!pu isteri.
 
“Seller bijak, dia tak nak bersub4hat, jadi dia buat-buat tanya,” kata salah seorang netizen.
 
“Bini cantik pun masih cari perempuan lain,” marah salah seorang warga maya.
 
“Sebijik macam drama, kenapalah lelaki susah nak setia?” persoalan salah seorang warga net.
 
Melihat kepada perkembangan terkini di akaun laman sosial tersebut, Sakinah memberi bayangan dia kini kembali solo.
 
“Being a single parent made me stronger than before,” tulisnya.
 
Menerusi entri tersebut, dia turut memuat naik fotonya bersama seorang anak lelaki.
 
 
Sumber:Gempak

Be the first to comment on "“Bila Allah Nak Tunjuk…”- Suami Kanto! Buat ‘Surprise’ Serentak Dengan Sk@ndal, Ini Respon Isteri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*