“Lamanya Ren0vate..” Safiey Ilyas K0ngsi Pengal4man Calrkan Filler yg Berlebihan Dikec4m Netizen

Pengasas kosmetik Safiey Ilyas atau mesra disapa dengan panggilan manja Ratu yang tidak pernah asing dengan kontr0versi dan sering jadi mngsa kepada netizen-netizen keyboard warrior diluar sana. Beliau merupakan seorang yang mempunyai prinsip tersendiri dan tidak pernah mempedulikan kata-kata orang di luar sana dengan penampilan dirinya yang merupakan seorang trans-gender.

Terbaru beliau telah berkongsi satu video yang menunjukkan beliau sedang membuat rawatan disebuah pusat kecantikan. Beliau mengatakan bahawa beliau membuat rawatan untuk mencairkan filler yang berlebihan dibahagian mulut beliau, melembutkan parut trauma , dan juga suntikan renjutan.

 

KOMEN NETIZEN:

“Lamanya renovate..”

“Teruk dh nazaknya..”

“kesian adik ni sakit appa..”

Sama-samalah kita doakan semoga beliau dibuka pintu hatinya untuk kembali ke panggal jalan. Semoga apa yang dilakukan menjadi iktibar kepada semua.

(TEKS BY STAFF MOTIF VIRAL)

Sumber: instagram @safieyillias94 Via MV

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://sinetronmalaya.com/2021/03/15/lamanya-ren0vate-safiey-ilyas-k0ngsi-pengal4man-calrkan-filler-yg-berlebihan-dikec4m-netizen/?fbclid=IwAR2f3ZkCUbgmGLQV1l2G1UHjB2asHTkpNT9nyfXp6-t_dfjMK1NsYLveK1E

 

Be the first to comment on "“Lamanya Ren0vate..” Safiey Ilyas K0ngsi Pengal4man Calrkan Filler yg Berlebihan Dikec4m Netizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*