Dikec4m tak pandai didik anak jadi Islamik, sekali Azhar Sulaiman buka cerita pernah mar4h anak sampai tr4uma

DITUDvH tidak pandai didik anak, pelakon Azhar Sulaiman berkata, dia akan menyelesaikan isu kec4man netizen terhadap anaknya Kasih Iris Leona dengan cara tersendiri.

Azhar, 50 berkata, dia tidak mahu memanjangkan situasi itu dengan melibatkan pihak media yang mungkin akan menge.ruhkan keadaan.

“Maaf tidak ada apa yang perlu diulas. Saya akan selesaikan isu ini sendiri dengan netizen,” ujarnya kepada mStar.

Azhar Sulaiman berkata demikian ketika diminta mengulas aksi se.ksi anaknya iaitu Kasih Iris Leona, 19, yang menjadi perhatian gara-gara berpakaian terlalu se.ksi.

Sebagai seorang bapa, Azhar, 50, turut dihent4m netizen kerana dianggap tidak pandai mendi.dik anaknya menjadi seorang muslimah yang baik.

“Jadi hari ini Leona kena kec5m lagi termasuklah Mami (Azhar) juga kena hent5m sebab tak pandai didik Leona untuk jadi Islamik.

“You ada anak?” katanya.

Leona dikec4m selepas memuat naik satu gambar di laman sosialnya baru-baru ini yang kelihatan terlalu se.ksi lebih-lebih di baha.gian da.da.

Lepas satu, satu lagi isu… Hari itu (isu) tidak boleh cakap Melayu harian dan asyik cakap Inggeris.

Susulan kecam4n itu, Azhar secara bergurau menyarankan anak bongsunya itu melakukan pembed4han mengecilkan p4yudara selain kos akan dit4nggung sepenuhnya oleh pelakon tersebut.

“Lepas satu, satu lagi isu… Hari itu (isu) tidak boleh cakap Melayu harian dan asyik cakap Inggeris. Lepas itu sibuk belajar cakap Kelantan… Sekarang pasal pakaian se.ksi pula.

Komen Azhar Sulaiman berhubung isu Leona berpakaian se.ksi.

“Leona tolong cari klinik yang buat pembed4han mengecilkan payud4ra… Ayah akan bayar semua kos itu.

“Bila kop** kecil, ayah yakin (Leona) tidak boleh pakai baju-baju s3ksi lagi,” katanya.

Selain Leona, Azhar turut mempunyai dua orang anak lagi iaitu Kasih Leia Ixora, 23, dan Andika Rees Pahamin, 19, yang merupakan kembar kepada Leona.

Pernah M4rah Anak Sampai Mereka Tr4uma

My kids knows that I am their cool dad and at the same time bila Daddy marah mereka tahu Daddy akan jadi seperti seorang Gangster yang akan seperti nak belasah mereka dengan penvmbuk dan flying kick…..I am so brutal bila marah.Semua jadi tr4uma lepas tu.

Seumur hidup:-

1-Rees kena m4rah 2kali masa sekolah rendah. 1-kejar leona dgn pis4u & tak mengaku p4tahkan kaki meja.

2-Kasih kena m4rah 2 kali masa sekolah menengah.1-boyfren issue2-bergaduh adik beradik.

3-Leona masih belum kena my brutality lagi….

“Dalam hidup….mami berg4duh 2 kali saja…sekali masa sekolah rendah,mami hent4k kepala ke cermin bas dan gig.it telinga Sipembvli dalam bas sekolah dan masa belajar silat dulu….lepas masa tu Mami bertukar jadi romantik guy….Peace Not W.ar kinda guy….hahahaa” kongsi Azhar Sulaiman

Berikut pula reaksi dari netizan

“Inn Sha Allah Leona anak yg baik. Cuma belum sampai masa utk dia betul2 faham dan berubah. Bagi dia masa and mami kena guide dia dgn cara berhemah. Sbb Leona dah besar. Biasalh mendidik anak jgn jemu dn putus asa. Kerna mereka masih belajar. Mami doakn yg baik2 utk anak2. Pasti suatu detik ketika Allah #jentikhati Leona pasti berubah. Inn Sha Allah. Ok mami..

“Tak payah pukul anak sendiri sebab cakap-cakap orang.. tak berbaloi..

Cakap elok-elok dulu.. Kalo cakap elok-elok pun tak laku barulah tabuh..

Saya ngan anak-anak cakap elok-elok dulu supaya diorang tak kena tabuh.. tapi kalo berhajat sangat nak kena tabuh memang saya bagi ngan tali pinggang.. kena 2-3 das terus hujan pipi.. baru tau erti penyesalan.. 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber :  http://trendingsangat.pw/2021/03/azhar-sulaiman-ngepek/

 

Be the first to comment on "Dikec4m tak pandai didik anak jadi Islamik, sekali Azhar Sulaiman buka cerita pernah mar4h anak sampai tr4uma"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*