Tengah ‘Menyedap’ Tapi Kantoi Dengan Polis, Pemandu Ini Heret Polis Demi Selamatkan Diri

Sejak semalam tular video di media sosial yang dikongsikan oleh seorang pengguna Twitter, Mirza Amirin yang sempat merakam kekec0han berlaku di tempat letak kereta berhadapan McDonald’s Bandar Baru Bangi, Selangor.

Difahamkan, pihak polis dalam cubaan untuk men4han sepasang kekasih yang did4kwa sedang berjim4k di dalam kereta.

Memetik portal The Vocket, pihak polis yang melakukan rondaan di kawasan berkenaan mendapati sebuah Perodua Alza berwarna biru dipercayai terparkir dalam keadaan yang mencur1gakan.

Apabila diperiksa secara dekat, polis mendapati sepasang kekasih dipercayai dalam lingkusan usia remaja sedang berjim4k dalam kereta tersebut.

Selepas k4ntoi, pihak polis cuba untuk men4han pasangan tersebut, namun pemandu Alza berkenaan terlebih dahulu menghidupkan enjin kereta untuk melarikan diri.

Mirza yang dihubungi The Vocket berkata berlaku kekec0han apabila pasangan berkenaan cuba melarikan diri.

Lebih bimbang apabila seorang anggota polis ters4ngkut di bonet hadapan ketika itu ketika cuba menghalang pasangan itu melol0skan diri.

Bagaimanapun, pasangan tersebut berjaya melarikan diri dan anggota polis tersebut dilaporkan selamat turun dari kereta selepas pemandu Alza berkenaan berhenti di satu persimpangan.

Difahamkan, pihak polis berjaya mengesan alamat pemandu tersebut dipercayai berasal dari Semenyih berdasarkan nombor pendaftaran kereta terbabit.

SUMBER: The Vocket 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber : https://gulapop.com/tengah-menyedap-tapi-kantoi-dengan-polis-pemandu-ini-heret-polis-demi-selamatkan-diri/?fbclid=IwAR3VD_UZxv3AGhW0xBicoQUxTRBIXNcSminbopjZCA9yMhq_zin0_u9CGHU

 

Be the first to comment on "Tengah ‘Menyedap’ Tapi Kantoi Dengan Polis, Pemandu Ini Heret Polis Demi Selamatkan Diri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*