Ratu pesan jangan nak tengok-tengok OOTD dia yang sentiasa lain daripada yang lain

Penyanyi dan usahawan kosmetik Safiey Ilias berkongsi keadaan terkini beliau lagi.

Biarpun dikec4m hebat dan berdepan dengan ganggvan bip0lar serta depr3si,Safiey tetap meneruskan apa yang ingin beliau lakukan buat dirinya sendiri.

Finally manakala rambut ratu dh lawa & wangi balik!

Yg dok tanya ratu dkt mana buat extension + warna + semua2 lah pasal rambut , ratu dh 3-4 tahun buat dkt sini @aj_sense_hair_saloon . Kawan2 ratu pun semua pakat buat dkt sini sbb hasil cun melecun . Manakala jgn feeling sgt salon mahal tp hujung2 rambut ko sangkak .

Tak sabarnya nk dating yeay tiber . Manakala ratu balik rumah dan tidur 🤣🤣 .

Korg jangan nk tengok2 OOTD ratu yg sentiasa lain drpd yg lain . Manakala kang bijik mata ko keluar ketumbit tau .

VIDEO:

Link Video : safieyillias94

KOMEN NETIZEN:

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber:Instagram Safiey Illyas

 

Be the first to comment on "Ratu pesan jangan nak tengok-tengok OOTD dia yang sentiasa lain daripada yang lain"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*