“Ker4p Kongsi Video Ceramah..” Ustazah Asma’ Ingin Berjumpa Anak & Keluarga Mngsa

Ke$ pembun&han kej4m seorang isteri yang dipercayai dit3mbak suaminya ketika dalam tidur yang tular semalam sememangnya membuatkan hampir sebahagian besar r4kyat Malaysia terkej0t.

Menerusi lap0ran dari PoIis Johor, svspek telah menmbak isterinya yang sedang tid0r menggunakan sen@pang angin sebelum membungkvs dengan cad4r dan menyumb4tnya ke dalam t0ng air sebelum ditan4m hampir dua meter di sebuah ladang di Bandar Penawar, Kota Tinggi.

Ustazah Asma’ terkes4n

Sehubungan dengan itu, wajah svspek dan m4ngsa telah berteb4ran di media sosi4l sehingga beberapa pihak meluahkan rasa simp4ti terhadap m44ngsa yang dibun&h tanpa perikemanvsiaan oleh insan p4ling r4pat dengannya.

Dalam penulisan yang dibuat oleh pend4kwah terkenal, Ustazah Asma’ Harun, beliau telah menzahlrkan salam takzi4h buat keluarga mngsa dan mendoakan agar mngsa ditempatkan dalam kalangan orang beriman.

baru mer4ikan hari ulang tahun anak bulan lepas

Beliau terdetik untuk menulis perihal tersebut kerana beberapa muat naik di Facebook mngsa ada berkongsi tentang cer4mah yang dilakukan atas talian oleh Ustazah Asma’.

Beliau mengakvi sangat terkesan dengan berita itu kerana melihat posting ter4khir alahy4rham yang meraikan ulang tahun kelahiran anaknya pada 10 Februari 2021 yang lalu.

Diakhir penulisan pendkwah wanita itu, beliau berhaj4t dapat bertemu dengan anak-anak serta keluarga mngsa dalam masa terdekat kerana begitu tersentuh melihat kanak-kanak tersebut tidak lagi mengerti sudah kehil4ngan ibu tersayang ditangan bapanya sendiri.

Ramai yang rasa sed!h

Dikesempatan itu, warganet juga tidak ketinggalan menzahirkan rasa dukacita diatas pem3rgian seorang isteri yang dibun&h dengan kej@m oleh suami di ruangan komen Facebook Ustazah Asma’.

Mereka mendoakan agar r0h allahy4rham ditempatkan dalam kalangan orang beriman dan anak-anak yang ditinggalkan red4 dengan ketentuan daripada Allah S.W.T

Arw4h seorang rakan yang baik

Semoga ustazah dapat jumpa keluarga mngsa

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: Ustazah Asma’Harun

 

Be the first to comment on "“Ker4p Kongsi Video Ceramah..” Ustazah Asma’ Ingin Berjumpa Anak & Keluarga Mngsa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*