Bvdak 2 Tahun mat! lema$ Dalam Besen Rumah Penga$uh

GEORGETOWN – Se0rang kanak-kanak perempuan berusia dua tahun ditemvi tidak sedar.kan dir! selepas dipercaya! lema$ dalam besen di rumah pengasVhnya di Batu Maung, Bayan Lepas pada Selasa.

Mang$a, Sophia Fatehah Wan Farhan Danial dipercaya! menghem.buskan nafas terak.hir di Hospital Pulau Pinang pada pagi Rabu.

Nenek mang$a yang hanya dikenali sebagai Wan berkata, dia menget4hui kejad!an yang menimpa cucunya itu selepas menerima panggilan daripada anak lelakinya.

“Ketika dihubungi anak lelaki, saya berada di Taiping. Saya terus bergegas dari Taiping ke Hospital Pulau Pinang selepas mengetahvi kejad!an ini.

“Kami masih terkejVt dengan kejadian ini kerana cucu saya sudah lama berada dalam jagaan pengasuh itu,” katanya ketika ditemui di Jaba.tan Foren.sik Hosp!tal Pulau Pinang pada Rabu.

Difahamkan, mang$a adalah anak bongsu daripada dua beradik yang mana, ibu bapanya bekerja di sebuah kilang di Bayan Lepas.

Sementara itu, Ketua P0lis Daerah Barat Daya, Superintendan AA Anbalagan mengesahkan kejad!an tersebvt.

SUMBER : SINAR HARIAN

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://sinetronmalaya.com/2021/03/03/budak-2-tahun-mati-lemas-dalam-besen-rumah-pengasuh/?fbclid=IwAR052KiltG4XUyrDsarQtTz05fPf-o3a3REidPnOgHAmdKgednDdZT8m6OU

 

Be the first to comment on "Bvdak 2 Tahun mat! lema$ Dalam Besen Rumah Penga$uh"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*