“Kami pun tak leh move on…” Anak Nana dah besar cvri tumpuan peminat

Penyanyi popular berusia 36 tahun ini mesra disapa dengan panggilan Nana atau nama sebenarnya Siti Nordiana Alias. Untuk pengetahuan ramai, Nana juga mempunyai seorang anak lelaki yang diberi nama Muhammad Rayyan Nakhaie Mohd Faizal berusia 12 tahun.

Anak NanaAnak Nana

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Siti Nordiana Alias (@sitinordiana)

Walau bagaimanapun, nampaknya perkongsian Nana terbaharu diruangan Instagram peribadinya ini pula mengvndang rasa teruja peminat Nana apabila dapat melihat perkembangan anak tunggalnya itu di media sosial.

Apa yang lebih menarik perhatian mereka juga, anak Nana kini sudah semakin membesar sehingga mempunyai ketinggian yang sama seperti ibunya ini lalu membuatkan video dimuat naik Nana ditonton ribuan kali oleh peminat.

Rasanya ramai mengetahui bahawa Nana merupakan salah seorang penyanyi legend yang memiliki ramai peminat sejak beberapa tahun lalu dan kini dia juga masih menjadi antara penyanyi kegemaran ramai kerana suaranya tidak din4fikan tidak jemu didengar.

 

Posting video terbabit turut mendapat pelbagai reaksi warganet sehingga ratusan komen ditinggalkan peminat.

“Kami pun tak leh move on tengok mama & Rayyan ni…”

Screenshot_516Anak Nana

“Kasih seorang ibu yang selalu fikir anak masih kecil. Memang susah nak letgo and move on…”

Anak NanaScreenshot_519Screenshot_520

Kecomelan Rayyan yang kini sudah semakin membesar apabila mempunyai ketinggian sama seperti Nana mengundang warganet juga melihat mereka seperti adik-beradik pula.

“Aww dah besharnya Ayyan. Macam adik beradik je”

Screenshot_521Screenshot_522

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: HCL

 

Be the first to comment on "“Kami pun tak leh move on…” Anak Nana dah besar cvri tumpuan peminat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*