Kngsi Foto Bertudung Separuh Persis Wanita Arab, Sekali Kakak Sendiri Masuk Komen

Seperti yang kita tahu, ahli keluarga Noor Neelofa sememangnya mempunyai darah campuran dari Arab dan disebabkan itu kesemua mereka cantik-cantik belaka.

Ameera yang kini sudah berusia 21 tahun kelihatan cantik ketika menggayakan tudung separuh menampakkan bahagian hadapan rambutnya.

Rata-rata komen yang ditinggalkan turut mengatakan Ameera saling tak tumpah seperti gadis Turki!

Memang la ada iras, tengok muka ibu bapa Ameera pun dah tahu sememangnya ada darah keturunan Arab kan.

Dalam masa yang sama, Neelofa turut meninggalkan komen seakan-akan mendoakan agar Ameera terbuka hati untuk memakai tudung semula satu hari nanti.

Untuk pengetahuan, sebelum ini Ameera pernah memakai tudung dan mengambil keputusan untuk membuka semula pada tahun 2016.

Namun itu semua pilihan Ameera ketika itu, mana tahu lepas ni berkat doa orang ramai termasuk ahli keluarganya akan membuatkan beliau sekali lagi terbuka hati untuk memakai tudung.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : http://www.terengganutv.bbn.my/2021/02/26/kngsi-foto-bertudung/?fbclid=IwAR2DL5PT7j4sAAMBQkbLmyXc6LY76t-xgfk3iaMvio1BzDfjhP_vPg4YQUo

 

Be the first to comment on "Kngsi Foto Bertudung Separuh Persis Wanita Arab, Sekali Kakak Sendiri Masuk Komen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*