[Video] “Awak salah… parking moto kat situ” – Ysuku ‘dis0ndol’ isteri sendiri terima komen lucu ramai

Melalui ruangan aplikasi TikTok, satu rakaman video mendapat perhatian orang ramai dengan menerima ratusan komen warganet apabila memaparkan sebuah motorsikal yang menjadi trend terkini, Ysuku rebah terbaring.

Jika video-video telatah kucing sahaja yang sering mencuri tumpuan warganet di aplikasi tersebut sehingga mengundang ketawa warganet, anda silap. Ini kerana, perkongsian daripada aremann_tripleoneseven ini lain pula halnya.

Apa yang membuatkan pengguna aplikasi TikTok terbabit mendapat perhatian ramai apabila ujarnya bahawa, isterinya telah ‘meny0ndol’ motorsikal miliknya.

Screenshot_434

Walau bagaimanapun, oleh kerana isteri sendiri yang melakukannya mengundang dia juga perlu bertabah dan mengatakan dirinya bernasib baik kerana ia dilakukan oleh isteri dan bukanlah orang lain.

Menerusi video dapat dilihat isteri yang ingin memasukkan kenderaan miliknya itu ke dalam rumah namun secara tiba-tiba terl4nggar motosikal.

@aremann_tripleoneseven

YSUKU KU KENA SONDOI ##Alamok ##aremann ##tripleoneseven ##manayafamily ##fyp ##ysuku ##Y15zr

♬ Oh No – Kreepa

Nasib yang menimpa lelaki terbabit bagaimanapun menerima komen seloroh warganet apabila isterinya tidak salah tetapi tempat yang diletakkan motosikal itu yang tidak kena.

“Kami sepakat menyatakan bahawa wife tak salah. Motor tu yang salah, kenapa parking situ”

Kereta

Kereta

“Motor tu tak nampak ke orang nak parking tu”

Kereta

“Sekarang ni wife abang tak salah tau. Yang salah moto tu. Sape suruh parking situ, len kali parking kat umah saya je senang”

Screenshot_439

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: HCL

 

Be the first to comment on "[Video] “Awak salah… parking moto kat situ” – Ysuku ‘dis0ndol’ isteri sendiri terima komen lucu ramai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*