“Nampak pakai gelang emas terus turn off” – MK Buat Video T1kTok Ala-Ala Nak ‘Meng0rat’ Tapi Netiizen Kr1tik H4ram Pakai Gelang Emas

Terbaru, MK ada memuat naik sebuah video di TiikTok miliknya menunjukkan dia ‘miiming’ mengikut lirik lagu di platform tersebut. Segak berbaju Melayu warna hijau dan bersongkok, MK membuat viideo ala-ala macam nak pikat hati gadis pilihan sebab lirik lagu tu adalah tentang mahu meniikahi wanita.

 

Seperti selalunya, ramai gadiis akan terpes0na melihat senyuman dan gaya MK tapi kali ini dia sebaliknya menjadi per4atian disebabkan hal yang lain.

Menerusi video itu, ramai yang fokus di tangan kiri MK yang dilihat memakai seutas gelang emas. Jadi, netiizen terus memberi k0men dan mengkr1itik MK kerana menggayakan gelang emas yang sememangnya h4ram untuk lelaki. Seorang peminat berkata,

H4RAM tetap H4RAM ya orang kampungku. Mau beli emas untuk simpanan dibolehkan tapi kalau pakai memang H4RAM untuk lelaki.”

 

Ramai yang tidak melepaskan peluang untuk cuba menasihati dengan cara yang baik dan ada juga sesetengah yang mengec4m tiindakan MK memakai gelang emas.

Tapi ada juga segelintir gadiis/wanita yang ‘tak ambil port’ pasal MK pakai gelang emas dan sebaliknya tetap memberi k0men tentang penyanyi kesukaan mereka ini. Baca antara komen-komen dari netizen di video TikTok tersebut:

 

VIDEO:

@mk.kc302Haaaaaa. Sah?♬ original sound – frh

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: LOBAKMERAH

 

Be the first to comment on "“Nampak pakai gelang emas terus turn off” – MK Buat Video T1kTok Ala-Ala Nak ‘Meng0rat’ Tapi Netiizen Kr1tik H4ram Pakai Gelang Emas"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*