Kec0hh Penyampai Radio Prl3kehh Guru Mengajar Bahasa Inggeris, Ini T1ndakan Yg Diambil Padanya

Gara-gara memuat naik viideo Tik Tok memp33rlekeh seorang guru Bahasa Inggeris di sebuah saluran TV pendidikan, seorang penyampai radio Hitz FM Sarawak meneriima kec4m4n hebat daripada netiizen hari ini.

Dig4ntung tugas

Susulan daripada itu, Pengurus Besar ASTRO Radio Malaysia Timur iaitu Hafiz Nizamuddin dalam satu kenyataan mem4klumkan penyampai radio tersebut telah dig4ntung tugas dan pihak pengurusan bakal melakukan si4satan dalaman tentang isv viiral tersebut.

Kami miinta maaf

HITZ berkomitmen untuk menghiiburkan dan memberi maklumat kepada rakyat Malaysia, dan dengan tulus meminta maaf atas isv viiral salah seorang penyampai radio kami terhadap sebuah video baru-baru ini. Kami memandang seriius perkara ini, dan akan mel4ncarkan si4satan dalaman mengenai perkara ini. Sementara itu, penyampai tersebut akan dig4ntung tugasnya.

Menurut kenyataan media yang dimuat naik di Facebook itu seluruh warga kerja Hitz Fm memohon maaf di atas kel4kuan salah seorang penyampai radio mereka yang bertindak mentert4wakan seorang guru bahasa Inggeris ketika sedang mengajar di saluran TV pendidikan itu. Oleh itu, mereka memandang isv ini sebagai isv yang ser1us dan bertindak untuk melakukan pengg4ntung4n sementara perkhidmatan penyampai tersebut.

 

Penyampai Radio Prlekehh Sebutan Bahasa Inggeris Guru DidikTV Dkec4m Netiizen

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber:  HITZ Sarawak via OHBULAN

 

Be the first to comment on "Kec0hh Penyampai Radio Prl3kehh Guru Mengajar Bahasa Inggeris, Ini T1ndakan Yg Diambil Padanya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*