[Video]Snggup Jadi Guard Di Tempat BF Bekerja, Gadis Reda BF Dijem.put Ilahi.

Tldak dinaflkan kehiIangan orang yang tersayang merupakan momen-momen yang paling sedlh dan ber.rat untuk diterima. Namun, sebagai hambaNya kita harus akur dan reda dengan takdir yang telah ditetapkan oleh Allah S.W.T.

Seperti perkongsian seorang gadis di laman TikTok dikenali sebagai Imni Izzaty, yang menceritakan kisah hidupnya kehiIangan teman lelakinya aki.bat kemaIangan jalan raya. Bahkan, sebelum teman lelakinya mninggal dunia, mereka sudahpun berplsah dan itu seolah-olah hint yang terakh1r diberikan oleh arwh.

Sebab sayang teman lelaki

Peng0rbanan gadis ini bermula apabila dia sanggup ‘menebaIkan muka’ untuk bekerja sebagai pengawaI keselamatan di tempat kerja teman lelakinya. Bahkan, teman lelakinya sama sekali ti.dak mengetahui perkara tersebut kerana tindakan gadis itu yang bijak dalam menyembvnyikan ident1tinya.

Jelasnya lagi, niat asalnya untuk bekerja di situ adalah hanya untuk memerhati teman lelakinya dan pada masa yang sama menginginkan untuk sentiasa berada berdekatan dengannya. Pada masa yang sama, dalam video tersebut juga dipaparkan beberapa klip di mana dia sempat ‘meng1ntai’ teman lelakinya dari jauh sahaja.

Tapi semuanya Allah dah aturkan. Allah lebih sayangkan dia. Allah ambil dia dari kami semua yang sayangkan dia.

Namun, selepas beberapa bulan segala aktivitinya telah terb0ngkar dan diketahui oleh lelaki tersebut. Lagi menyed1hkan, apabila perhubungan mereka seolah-olah tergantvng seketika sebelum teman lelakinya mninggal dunia.

Video:

Bila dia dah takdak, benda paling rindu bila dia mai kerja mesti lah nak record dia, dengar bunyi moto dia. Terima kasih untuk kenangan 3 tahun, salam rindu dan Al-Fatihah buat mu.

Menerusi satu lagi video yang dimuat naik, menceritakan arwh teman lelakinya masih menyimpan segala kenangan mereka bersama bahkan gambarnya masih terseIit di dalam d0mpet arwh.

Video:

Sumber: Imni Izzaty, ob

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : Dbongkar

 

Be the first to comment on "[Video]Snggup Jadi Guard Di Tempat BF Bekerja, Gadis Reda BF Dijem.put Ilahi."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*