AjaaI 0tw Balik Rumah, Kpl Syafiq Tlnggalkan lsteri Hamil Anak Ke-5 Dan 4 Anak Masih Kecil.

Seberang Perai : Seorang angg0ta PoIis mninggaI dunia apabila motosikal Y15ZR yang ditvnggang dalam perjalanan pulang bertugas hiIang kawaIan dan terb4bas dalam kejadian di Jalan Valdor Tasek.

Ek0ran kemaIangan yang menlmpanya, dia terc4mpak masuk kedalam l0ngkang dan disahkan men1nggal dunia oleh pihak perubatan. Apa yang berlaku mengundang kesedlhan yang teramat sangat bilamana arw4h mninggaIkan isteri dan 4 anak yang masih kecil. Difahamkan kini isteri arw4h sedang mengandung zuriat yang ke 5.

Melalui laman facebook Penang Kini mereka memuat naik berita piIu ini ” Al-Fatihah, Salam Tkziah Buat Keluarga Allahyrham Kpl 187880 Mohd Syafiq Bin Ishak.

Seluruh warga Polis Diraja Malaysia (PDRM) IPD Seberang Perai Selatan, Pulau Pinang menzahirkan ucapan tkziah buat ahli keluarga Kpl 187880 Mohd Syafiq bin Ishak , yang telah kembali ke rahmatullah pada 14.02.2021 lebih kurang jam 0012hrs akibat Kem4langan Jalan raya di Jalan Valdor – Tasek.

Allahyrham bertugas di Balai PoIis Slmpang Ampat, Ibu Pejabat PoIis Daerah Seberang Perai Selatan, Kontinjen Pulau Pinang dan Jen4zah Allahyrham dikebvmikan di Kampung Chenerai,Kuala Pegang Kupang, Kedah.

Semoga r0h Allahyrham Kpl 187880 Mohd Syafiq bin Ishak dicucvri rahmatnya dan ditempatkan bersama para solihin, Allahyrham mninggalkan 4 orang anak yang masih kecil dan dimaklumkan isteri sedang mengandungkan anak ke lima.”

Gvgurnya seorang frontliner negara ini.mungkin akibat kepenatan, motosikal yang ditvnggang hiIang kawaIan. Mereka bertugas dengan penuh dedikasi dan tanggungjawab.

Seb4k bila mengenangkan nasib isteri Puan Fatahiyah Abdul Hamid yang dit1nggalkan dengan anak anak yang masih kecil namun inilah hakikatnya. semoga isteri ini kuat yang maha esa lebih sayangkan arwh suaminya.Al fatihah.

Sumber: mt

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : Dbongkar

 

Be the first to comment on "AjaaI 0tw Balik Rumah, Kpl Syafiq Tlnggalkan lsteri Hamil Anak Ke-5 Dan 4 Anak Masih Kecil."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*