“Saya Bukan Robot, Ada Perasaan” – Isteri Shukri Yahaya Tak Tengok Suami Berlakon, Akui Cembvru

Image via: Instagram

Baru-baru ini, isteri kepada pelakon terkenal, Shukri Yahaya membuat pengakuan bahawa dia sememangnya cembvru dengan babak-babak lakonan suaminya bersama watak heroin dalam drama. Yelah mana tak cembvru, yang melakonkan babak-babak romantik tu adalah suami sendiri, dan bukannya orang lain.

Bagi Tya Adnan, isteri kepada pelakon versatile itu, dia hanyalah manusia biasa dan punya perasaan. Bukannya robot yang tak rasa apa-apa kalau melihat suami sendiri dalam babak romantik, walaupun ianya sekadar lakonan. Tya juga turut nyatakan Shukri tahu bezakan yang mana kerja, dan yang mana kehidupan sebenar.

“Saya avoid jelah daripada pandangan mata saya. Suami pun seorang yang profesional dan tahu mana satu kerja, mana satu real life,” tulis Tya membalas soalan yang ditujukan kepadanya di Instagram Story.

Image via: Instagram

 

Walaupun ianya hanya sekadar lakonan, hati isteri mana yang tidak berasa cembvru. Dah menjadi lumrah. Apa-apa pun, mungkin dengan tak melihat drama lakonan suaminya, ia jalan terbaik untuk tidak terus berasa cembvru dengan Shukri Yahaya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tya Adnan (@tyaadnan)

Sumber daripada: Instagram

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber  :  https://www.koolfm.com.my/

 

Be the first to comment on "“Saya Bukan Robot, Ada Perasaan” – Isteri Shukri Yahaya Tak Tengok Suami Berlakon, Akui Cembvru"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*