“Masin, Semasin Masinnya Kek Saya…”- Zara Zya Men4ngis Bu4ng 32 Biji Kek Pisang

Pelakon Zara Zya terkiilan apabila terpaksa membu4ng 32 biji kek pisang yang sepatutnya dijual kepada pelanggan.

Menurut Zara atau nama sebenarnya Zainurul Razia Mohd Zainuddin, 36, kek itu tidak boleh dijual gara-gara tersalah memasukkan garam ke dalam adunannya.

“Men4ngis saya malam ni…Bila garam saya ingatkan bicarbonate soda.

“Jadi masin semasin masinnya kek saya malam ni terpaksa saya bu4ng 32 biji,” katanya.

Zara berkongsi perkara tersebut di akaun Insatrgam miliknya.

Menerusi entri tersebut Zara memuat naik foto kek yang dibuangkan ke dalam plastik hitam.

Meskipun sediih dengan apa yang berlaku, namun Zara menyifatkan ia pengalamn paling manis dalam mengusahakan penjualan makanan.

“Tergeliat saya mulakan balik. Ini pengalaman yang paling manis buat saya dalam projek @zarazyacooks walaupun ketawa dalam airmata,” luahnya.

Entri tersebut mendapat perhatian pengikutnya yang rata-rata turut bersimpati dengan nasib Zara.

“Sedekah kat burung…”

“Kek tetap helok cantik je…”

“Pengalaman paling masin dalam hidup..”

 

 

 

 

“Labelkan,senang nak kesan.mana garam,mana bekabonat,” pesan salah seorang pengikutnya.

“Dug4an dalam berniaga dalam pelbagai cara. Cara kita handle menentukan jatuh bangun bisnes. Semoga terus kuat dear,” nasihat salah seorang warganet

“Dengar bunyi cam lawak pun ada..kasihan pun ada..sabar lah ye dek..”kata

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZaraZya (@zarazya)

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : Teh tarik kaw

 

Be the first to comment on "“Masin, Semasin Masinnya Kek Saya…”- Zara Zya Men4ngis Bu4ng 32 Biji Kek Pisang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*