Ezzaty Abdullah ‘S0und’ Orang Main Mercvn Tengah Malam

Memang dah jadi satu lvmrah malam sebelum hari perayaan je pasti akan ada bvnyi mercvn, bukan sahaja di tengah bandar, di kawasan perumahan pun dah makin banyak.

Tak dinafiikan ianya memang meriiah, namun tak semua orang suka kerana ia sebenarnya dah meng4nggu waktu rehat mereka seperti pelakon Ezzaty Abdullah ni.

Asal raya je ada orang b***h selfish!”

Umumnya kita semua tahu hari ini merupakan hari perayaan tahun baru cina dan sudah semestinya malam tadi meri4h dengan bunyi mercvn, tetapi ia membuatkan pelakon Rahimah Tanpa Rahim ini rasa terg4nggu dan melepaskan kem4rahannya di IG Story

Katanya, dia baru sahaja nak rehat setelah seharian membuat pengh4ntaran makanan tapi susah kerana bunyi mercvn tersebut. Malah, dia dah cuba hvbungi pihak security tapi tak ada resp0n.

 

 

Katanya lagi, perbuatan itu bukan sahaja meng4nggu dirinya malah, pasti perkara yang sama meniimpa kepada ibu bapa yang ada anak kecil.

Menurutnya, bunyi mercvn itu juga boleh g4nggu waktu rehat mereka yang baru sahaja tidurkan anak.

 

 

Tambahnya lagi, penduduk setempat perlu ada emp4ti agar tidak meng4nggu ketenter4man orang lain jika ingin berhiibur.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! TTK

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: LOBAKMERAH

 

Be the first to comment on "Ezzaty Abdullah ‘S0und’ Orang Main Mercvn Tengah Malam"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*