[VIDEO] Janna Nick Men4ngis Mohon Maaf Kepada Netizen, Punca Buat Ramai Terkeejut

Pelakon dan pengacara Janna Nick telah membuat permohonan maaf secara terbuka kepada semua netizen terutamanya mereka yang menonton video tersebut yang dimuatnaik menerusi IGTV nya malam tadi.

Berasa Permulaan 2021 Seperti Neg4tif

Akui akan kekhilafannya sebelum ini, menurut Janna atau nama sebenarnya Nurul Jannah binti Muner dia berasakan tahun 2021 ini telah dimulakan dengan pelbagai unsur negatif. Malah dia turut berasakan tidak sepatutnya berg4duh dengan netizen sebelum ini di media sosial.

“Hari ini 1 Februari 2021, saya buat video ini untuk buat permohonan maaf secara terbuka kepada semua yang menonton video ini, kepada semua yang s4kit hati dengan Janna Nick, jadi saya minta maaf sangat-sangat sebab tak tahulah saya rasa saya mulakan tahun 2021 ini dengan negatif, faham tak?

Gadvh dengan netizen, bodohnya aku ini. Saya mengaku saya bodoh.Saya meng4ku sayalah ‘loser itu’. Saya tak patut berg4duh dengan netizen” luah Janna

Janna Men4ngis Terharu

Dalam pada itu, Janna turut dilihat mengalirkan airmata setelah berasa terharu dengan sokongan yang diberikan oleh netizen terhadap drama lakonannya yang mendapat sambutan hangat biarpun sebelum ini terdapat perselisihan faham dengan mereka.

VIDEO :

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janna Nick (@jannanick)

“Sebab bila drama saya keluar, bila anda sokong drama itu, trending kan drama itu dan betul-betul sukakan drama itu, saya rasa macam sedlh sangat. Aku ni gadvh dengan orang, gadvh dengan peminat, gadvh dengan orang yang support aku tapi akhirnya korang juga yang support drama saya” tambahnya

Di kesempatan itu, Janna turut memohon maaf atas kenyataannya sebelum ini yang telah mencetuskan kontroversi dikalangan netizen dan enggan lagi mempunyai mas4lah. Janna berharap agar orang ramai dapat memaafkannya serta ingin memulakan tahun ini dengan positif

“Janna 1, Netizen 0 itu memang bull****.I’m so sorry and truly sorry. Saya tak nak gadvh lagi dengan korang.Statement yang pasal saya ada cakap orang biasa dengan artis itu betul-betul tak ada niat nak bezakan artis dengan orang biasa. Tapi saya tetap mengaku salah saya”

“Saya nak bagitau yang orang biasa, artis itu pun orang biasa. Saya orang biasa, saya buat salah dan saya minta maaf. Jadi saya dekat sini, semua sekali maafkan saya. Siapa yang kenal saya, tolong maafkan saya. Saya cuma nak mulakan tahun 2021 ini dengan posltif okay?” katanya lagi

 

Terdahulu, Janna telah bertikam lidah dengan netizen mengenai kepentingan penaplsan filem sebelum dia dikec4m hebat oleh segelintir daripada mereka yang tidak bersetuju dengan pandangannnya. Difahamkan, isu tersebut tercetus selepas pengacara Melodi itu menyalahkan filem The Purge sebagai punca serangan penyokong Presiden Amerika Syarikat, Donald Trump di bangunan Capitol pada awal Januari lalu.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://murai.my/2021/97499/janna-nick-menangis-mohon-maaf-kepada-netizen/

 

Be the first to comment on "[VIDEO] Janna Nick Men4ngis Mohon Maaf Kepada Netizen, Punca Buat Ramai Terkeejut"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*