[VIDEO] “Padahal istrinya cantik, doktor…” – Suami Sanggup Langgr Isteri Lepas Kant0i Cur4ng

Setiap pasangan suami isteri sudah pastinya akan diuji dengan pelbagai dugaan yang mendatang. Lagi menyed1hkan apabila, wujudnya orang ‘ketiga’ yang cuba mera.mpas kebahagiaan sesebuah rumah tangga itu.

Seperti video yang dikongsi di laman Instagram Makassar Info, memaparkan tindakan suami isteri yang berga.duh di tempat awam akibat orang ketiga. Lagi menyedihkan apabila si suami sanggup mela.nggar isterinya sendiri ketika itu.

Angkara cur4ng

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OFFICIAL MAKASSAR INFO (@makassar_iinfo)

Menerusi posting tersebut, terdapat beberapa buah video yang dimuat naik menunjukkan seorang wanita telah dilan.ggar oleh suaminya sendiri. Wanita itu dilihat berpaut di hadapan kereta suaminya sendiri. Namun, suaminya ketika itu sama sekali tidak memberhentikan keretanya malahan meneruskan jalan.

Di video yang ketiga, dapat dilihat si suami cuba memujuk isterinya dan mengajak untuk kembali naik kereta bersamanya. Kehadiran orang awam yang berada di situ, secara tidak langsung menambahkan kekec.ohan di situ. Menurut sumber, wanita yang bertindak secara ‘luar kawalan’ itu adalah berpunca akibat suaminya sendiri yang telah berlaku cur.ang.

Isteri kepada lelaki itu, dipercayai berjaya ‘mena.ngkap’ aktiviti suaminya selama ini. Walaupun, dia diajak untuk berbincang namun dia tetap berkeras dengan cuba menahan kenderaan tersebut sebelum dilang.gar.

Respon warganet

Menerusi ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan berhubung video tersebut. Ada yang mempersoalkan tindakan lelaki itu yang disifatkan tidak wajar kerana sudah mempunyai seorang isteri yang cantik. Malahan, ada juga yang sempat bercadang untuk ‘membe.lasah’ suami sendiri jika mereka didapati berlaku cu.rang.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: Makassar Info via OHbulan

 

Be the first to comment on "[VIDEO] “Padahal istrinya cantik, doktor…” – Suami Sanggup Langgr Isteri Lepas Kant0i Cur4ng"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*