Adik Neelofa Pakai Krim Harga RM1,000 Utk Sapu Di Punggvng, Sekali Netizen Bagi Komen Padu

Siapa sahaja yang tidak kenal dengan adik kepada selebriti terkenal Neelofa iaitu personaliti media sosial Ameera Khan.

Warganet yang mengikuti Instagram miliknya @littlemisskhan mesti mengetahui setiap perkembangan terkini daripada gadis berusia 21 tahun berkenaan.

Seperti kakaknya, ada sahaja isu yang dikaitkan dan yang terbaru, Ameera sekali lagi meraih perhatian warganet apabila dia berkongsi produk yang digunakannya di laman sosial Instagram.

Perkongsian tersebut dikongsi semula oleh seorang pengguna Twitter @butterchikin yang menyatakan kekagumannya ingin menjadi kaya seperti gadis itu sebaik sahaja melihat InstaStory yang dimuat naik Ameera.

“Saya teringin jadi kaya macam Ameera Khan… Pakai La Mer kat punggvng,” luah @butterchikin.

Lebih mengejutkan adalah apabila warganet memeriksa harga krim La Mer yang digunakan oleh Ameera dijual serendah RM1,024 sebotol walhal Ameera hanya menyapunya di punggvng!

Menjengah ke ruangan komen, tidak dinafikan rata-rata warganet terkejut dengan perkongsian terbabit.

Setiap orang mesti ada rangkaian penjagaan kecantikan tersendiri, mahal atau murah, terpulanglah kepada kemampuan masing-masing nak guna produk apa. Bagi Ameera, asalkan dia mampu membelinya, apa salahnya nak guna macam mana cara pun kan?

Sumber:Twitter @butterchikin

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : http://www.dnq.pw/2021/01/25/adik-neelofa-dikec4m-gara2-harga-krim-dip4kainya1000-sapu-di-punggvng-sahaja/

 

Be the first to comment on "Adik Neelofa Pakai Krim Harga RM1,000 Utk Sapu Di Punggvng, Sekali Netizen Bagi Komen Padu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*