Akhirnya TMJ Ded4hkan Kenapa Benc1 Sangat Dengan Syed Saddiq

Bulan lalu, bekas Menteri Belia dan Sukan, Syed Saddiq melakukan lnisiatif mahu memb0takkan kepaIa demi mengutip dana untuk membantu warga Muar, Johor untuk memiliki laptop.

Sementara itu, hngat diperkatakan menerusi satu perkongsian di Insta Story, Tunku Mahkota Johor (TMJ), Tunku Ismail Sultan Ibrahim meIuahkan rasa tldak senang dengan tlndakan individu yang dilihat semata-mata ingin mendapatkan perhatian.

Meskipun tldak dinyatakan kepada siapa status itu dimuatnaik, Syed Saddiq dalam perkongsiannya di Twitter mem0hon maaf terhadap perkara berkenaan selain turut berterima kasih di atas svmbangan TMJ sebeIum ini.

Terbaru, Tunku Mahkota Johor (TMJ) menjawab soalan yang diberikan oleh netizen Insta Story yang bertanyakan soalan mengapa membenc1 Ahli ParIimen Muar.

TMJ secara sp0ntan menjawab kerana dia seorang yang berpvra-pvra. Tambah baginda lagi, seorang lelaki seharusnya mempunyai prinsip dan bvkan sekadar berpvra-pvra di media sosi4l seperti Ialang ditlup angin.

Dalam pada itu, netizen turut bertanyakan mengenai pandangannya terhadap Parti MUDA pimpinan Syed Saddiq. Baginda menjawab ianya bhaya jika disaIahgunakan oleh individu-individu yang mempunyai agenda j4hat dan kepentingan peribadi.

Meskipun tldak dinyatakan nama individu tersebut, bagaimanapun rata-rata netizen mengetahui ahli poIitik yang dimaksudkan itu.

SUMBER: Ob

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://mediabawang.net/tmj-bunyi/

 

Be the first to comment on "Akhirnya TMJ Ded4hkan Kenapa Benc1 Sangat Dengan Syed Saddiq"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*