[VIDEO] Shera Aiyob ‘Meng4muk’ Taknak Masuk Dapur Beberapa Jam, Ini Puncanya

Sebagai seorang isteri dan ibu, pastinya tugas penting mereka ialah di dapur bagi memasak untuk anak-anak dan suami yang tersayang.

Namun bagaimana pula sekiranya seorang ibu itu tidak mahu masuk ke dapur disebabkan terdapat seekor m4khluk yang bergelar cicak di dalam sinki?

Nampaknya mungkin pelakon Shera Aiyob masih belum memasuki dapurnya semenjak 21 Januari lalu selepas mendapati seekor cicak yang ‘bermain-main’ di dalam sinki rumahnya terlepas entah ke mana.

VIDEO :

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shera Aiyob (@sheraaiyob)

“Ptong betul lah benda alah ni. Aku nak cuci pinggan dia pergi melepak dalam tu. Hari tu dia landing atas tangan aku pun aku tak habis geli lagi lahhh! Yih”

Pelakon drama Iman Ke Syurga itu telah kongsikan detik cem4s beliau ‘berperang’ bersama dengan cicak tersebut dan mengakui bahawa beliau tidak akan berasa aman selagi cicak itu tidak dibnuh.

Ramai turut terhibur dengan video berkenaan lagi-lagi selepas mendengar suara ‘jantan’ Shera menjerit apabila cicak tersebut melompat.

Harap-harap cicak tersebut dah dijumpai la, risau pula kalau Zahiril Adzim dan anak mereka, Nadi Anaqi tak makan sehari suntuk.

Jangan main-main tau kalau ada yang geli dengan cicak ni, boleh jadi fobia ya!

Sumber foto dan video: Instagram Shera Aiyob

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://www.hotfm.com.my/hotselebriti-shera-aiyob-mengamuk-taknak-masuk-dapur-beberapa-jam-ini-puncanya/

 

Be the first to comment on "[VIDEO] Shera Aiyob ‘Meng4muk’ Taknak Masuk Dapur Beberapa Jam, Ini Puncanya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*