[VIDEO] “Iqram Dinzly Hnya Men4ngis Dan Diam Ketika Live..” Ini K0men Netizen

Iqram Dinzly atau nama penuhnya, Muhammad Iqram Dinzly Bin Muhammad Saipuddin pernah mencipta nama sebagai pelakon, model dan pengacara yang popular suatu ketika dahulu. Namun begitu, berlaku perubahan drastik pada dirinya apabila dia dilihat mula berkelakuan ‘pel1k’ sehingga mencetuskan banyak kontroversi. Bukan sahaja dari segi personaliti, malahan penampilan luarannya juga kerap berubah-ubah tanpa boleh dijangka.

Tiada siapa tahu gel0dak seben4r…Iqram men4ngis ketika buat live TikTok

Meskipun pelakon ‘Dunia Baru’ ini pernah mengakui tertekan selepas pemergian bapa tercintanya pada tahun 2017 lalu, dia ada menambah bahawa punc4 kepada tekanan em0si berkenaan adalah daripada kec4man yang dilemparkan oleh netizen. Namun di sebalik semua itu, tiada sesiapa pun tahu gelodak sebenar yang sedang diharungi oleh Iqram sekarang. Pada semalam juga, tular sebuah klip video ketika dia men4ngis dalam sebuah sesi live di TikTok.

Depr3si itu meny4kitkan…Jangan nangis Abang…Semua sayang Abang

Dengan memakai songkok, dia tidak berbuat apa-apa dan cuma memandang sepi ke arah skrin telefon tersebut yang sudah dihujani dengan pelbagai komen daripada penonton live. Seolah-olah tidak dapat menahan sebuah rasa sed1h yang terbuku di hati, Iqram Dinzly telah mengalirkan air mata dan terus tertunduk tanpa sebarang kata-kata.

Tak pernah hukvm dia sebab faham erti depression

Menjengah ke ruangan komen video ini, ramai yang menitipkan kata-kata semangat agar dia terus bengkit melawan apa jua mas4lah dalam hidup. Malah, ada juga yang berkongsikan penderit4an mengalami depresi.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : TikTok Hani Kushi & Portal Iluminasi

 

Be the first to comment on "[VIDEO] “Iqram Dinzly Hnya Men4ngis Dan Diam Ketika Live..” Ini K0men Netizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*