Usia Cecah 50 Tahun, Che Ta Terkejut Terima Berita Gembira

 

Usianya hampir mencecah 50 tahun, pelakon Rozita Che Wan atau lebih mesra disapa Che Ta tidak menyangka masih diberi kepercayaan menjadi duta sebuah produk kecantikan.

Melihatkan industri hiburan kini semakin ramai dengan selebriti muda yang cantik dan jelita, Che Ta akui terkejut kerana masih diberi peluang tersebut serta meluahkan rasa syukur diatas rezeki itu.

“Terakhir jadi duta produk lapan tahun lalu, saya tak sangka sebnarnya ada lagi orang beri kepercayaan kepada saya. Alhamdulillah rezeki.

“Sebelum saya terima produk itu, saya akan cuba dahulu bagi memastikan ia benar-benar berkesan. Tak mahulah kita jadi duta tapi tak pakai pun.

“Sebenarnya ada yang tanya pasal usia, tak takut ke nak masuk umur 50 tahun lagi beberapa tahun? Saya kata tak takut sebab memang dah nak cecah angka tu, semua orang akan tua,” katanya.

Mengulas mengenai peningkatan kes COVID-19, Che Ta berkata dia akui bimbang dengan keadaan tersebut. Ujarnya, dia tidak teragak-agak menegur peminat yang tidak menjaga jarak ketika bergembar atau bertemu dengannya.

“Walaupun pakai mask tetap nak selfie. Ada yang saya tegur baik-baik, kena jauh-jauh sebab Covid-19 sekarang ni. Terpaksa tegur sebab takut mereka lupa. Tak ada la yang sentap mereka pun faham.

“Ada orang jemput pergi majlis kahwin atau apa-apa program saya tak pergi. Kalau keluar pun hanya ke tempat kerja sahaja, lepak-lepak tak ada,” katanya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : ROTIKAYA

 

Be the first to comment on "Usia Cecah 50 Tahun, Che Ta Terkejut Terima Berita Gembira"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*